4. února 2015

ORIFLAME - s planou růží Love Nature

Ahoj,
opět Oriflame a opět ne v moc pozitivním duchu.
Bud mám špatnou ruku na výběr výrobků, nebo to vážně nestojí za ty peníze. V zimě trpím na citlivější a dehytratovanou pokožku a tak jsem si myslela že tato řada bude dobrá volba.


Love Nature 2-in-1 Cleanser Wild Rose
Tuba z pevného plastu je super bytelná.
Parfemace je jemná a nevtíravá.
Konzistence je stejná jako u klasického odličovacího mléka.
Ted k tomu podstatnému, mléko je na pleti příjemné a dobře se roztírá, pokud s ním chci odstranit makeup tak není dobrý, všechno voděodolné rozmaže a zbytek je potřeba ještě do odlíčit, s řasenkou vůbec nepohne.
Dalším mínusem je že štípe v očích a to jako že dost.
Na pleti nechá lepkavý povlak a to já nemám ráda, takže je potřeba ještě setřít.
Když se to vezme v souhrnu tak je to výrobek naprosto k ničemu oči to neodlíčí, makeup to roz šmudlá a je potřeba plet dočistit.
Za mě nedoporučuji.



Složení:
AQUA, CANOLA OIL, PROPYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, CARBOMER, PARFUM, DISODIUM EDTA, ROSA CANINA FRUIT OIL, METHYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, CI 16035, CI 19140

Cena : 159Kč
Obsah : 150ml
Dostupnost : internet, Oriflame Lady

Love Nature Eye Cream Wild Rose
Tubička je pěkná tak jak u všech výrobků z této řady.
Parfemace mě překvapila v negativním, z krému cítím líh. Což asi není úplně dobře když se jedná o produkt na oční okolí.
Konzistence je příjemná, není to moc hutný krém a dobře se vstřebává.
Velkým kamenem úrazu je že pokud se dostane k řasám a nedej bože k slznému kanálku tak štípe, u mě to vygradovalo až tak že jsem si musela oči omýt a namazat jiným krémem.
Za mě určitě nedoporučuji.



Složení:
AQUA, GLYCERIN, COCOS NUCIFERA OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, CETYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, DIMETHICONE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, SORBITAN STEARATE, TETRAHYDROXYPROPYL ETHYLENEDIAMINE, CAPRYLYL GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, IMIDAZOLIDINYL UREA, CARBOMER, METHYLPARABEN, BENZOPHENONE-4, CERA ALBA, PROPYLPARABEN, DISODIUM EDTA, HYDROGENATED CASTOR OIL, ROSA CANINA FRUIT OIL, CERA CARNAUBA, PHENOXYETHANOL, TOCOPHEROL, CI 16035, CI 19140

Cena : 159Kč
Obsah : 15ml
Dostupnost : internet, Oriflame Lady

Love Nature Facial Oil Wild Rose
Balení by mohlo mít lepší aplikátor, olej vždycky udělá vzduchovou bublinu a je potřeba s ním hodně třepat.
Parfemace je ze všech výrobků nejintenzivnější, konzistence je olejová.
Nanáší se dobře, ale moc nehydratuje přijde mi že na pleti sedí tak dlouho než se utře do polštáře. Velkým až obrovským mínusem je to že se mi po něm ucpávaly póry a to i v místech, které mám přes zimu suché.
Pokud se dostane k očím tak štípe.
Já jsem našla využití a to na celulitidu, protože to dobře klouže.



Složení:
C12-15 ALKYL BENZOATE, CANOLA OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SESAMUM INDICUM SEED OIL, PARFUM, BHT, PROPYLPARABEN, ROSA CANINA FRUIT OIL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRIC ACID, TOCOPHEROL

Cena : 159Kč
Obsah : 25ml
Dostupnost : internet, Oriflame Lady

6 komentářů:

  1. vypadá to skvěle! mám ráda vůni růží!

    OdpovědětVymazat
  2. Slečna nade mnou si asi jen prohlídla fotky. Jo, podle těch to fakt vypadá skvěle. :-D Já Oriflame jednu dobu používala, vyloženě negativní zkušenost jsem neměla, ale nadšení se taky nekonalo... Na katalog jednou za čas mrknu, ale už hodně dlouho jsem necítila nutkání cokoli objednávat.

    OdpovědětVymazat
  3. Od Oriflame jsem moc produktů nevyzkoušela a tato řada mě ani nezaujala. Můj aktuální oblíbený produkt od Oriflame je pleťový peeling s meruňkou. Krásně voní, pleť pořádně obrousí a je po něm neuvěřitelně heboučká!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mam rada oriflame.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Fakt je, že to vypadá senzačně a je velká škoda, že je to naprd, protože já mám tyto rádoby přírodně -nepřírodní řady moc ráda... aspoň měla před několika lety, už jsem si ale u Oriflame ani u Avonu nějakých pár let nic neobjednala.

    Shirtinator - vytvoř si vlastní tričko

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsi mě moc nepotěšila, nedávno jsem si objednala podobnou sadu :-D

    OdpovědětVymazat