31. ledna 2014

Do dna ! leden 2014

Ahoj holky,
tak je tu další spotřebováno a tento měsíc je to 14 prázdných obalů takže 17+14+13+14 = 58 a to mi trvalo 4 měsíce, což mě přivádí k myšlence prodloužit stopku do 100 obalů hlavně proto že , při jednom nákupu si koupím víc věcí něž 14 a spotřebovat mi to trvá tak dlouho, taky mám v únoru svátek a to jsou dárky( kosmetika). Pokud by vás zajímalo kolik jsem ušetřila za nákup kosmetiky za 4 měsíce tak je to 5tisíc. Cože je teda dost slušná částka .
Kolik utratíte měsíčně za kosmetiku, počítaly jste si někdy kolik utratíte za rok?
Krásný den.

1. Balea Brazil Mango
- Tohle byla pro mě dokonalá vůně manga. Sprchový gel měl i dobrou výdrž na kůži takže voněl i chvilku po utření.

2. Balea Lovely Raspberry
- Krásná sladká vůně malin, ne jako čerstvé maliny ale jako maliny se smetanou. Výdrž opět nulová.

3. Pink Grapefruit Facial Exfoliating Scrub
- Peeling voní nádherně citrusově, obsahuje malinké zrníčka, které plet nedráždí a moc nedřou.

4. Tigi Bed Head - Colour Combat Colour Goddess Shampoo
- Recenze zde

5. Bioderma Sébium H2O čistící voda
- Recenze zde

6. Balea Young - Hydratační matující krém
- Krém má pěknou svěží parfemaci, matující efekt u mě byl jen chvilkový (cca.2hodiny). Nemůžu říct že hydratuje dostatečně, protože na čele se mi dělaly šupinky a občas jsem měla pokožku napnutou. Myslím si že krém je fajn pro někoho kdo má jen mastnou pokožku a netrápí ho suchá místa.

7. Essence I love Runway Highlighter
- Tady si nejsem moc jistá, líbil se mi efekt jaký rozjasnovač dělal, ale nelíbila se mi výdrž, protože po pár hodinách nebyl vůbec vidět, navíc jsem ho nemohla používat pod obočí - dělal mi červené fleky po odlíčení a v koutcích mi z něho slzely oči, ale na rozjasnění pleti byl super jen by mohl vydrzět delší dobu. Taky obsah tyčinky není moc velký a vystačí tak maximálně na měsíc každodenního používání.

8. Lip smacker - coca cola
- Poprvé Možná. Nevím proč, ale tento lipsmacker měl krásnou parfemaci, není tak moc sladký a lepivý. Nečekejte extrémní hydrataci, ale něco málo z něj vymáčknete.

9. Lip smacker - sprite
- Opět ne! nehydratuje a co mě zarazilo že hrozně lepí. Parfemace je fajn není moc výrazná, ale vadí mi i sladká chut.

10. Dermacol Matte Cover MakeUp - Odstín 1
- Makeup má středně krycí schopnost, matující účinek je spíš dočasný takže slibovaných 16 hodin se nekoná, plet nevysušuje a je příjemný. Neleze do pórů ani nezvýrazňuje vrásky. Odstín 1 je krásně světlý i pro bledule.

11. Max Factor Master Touch Concealer Pen - 306 Fair
- Korektor měl střední krycí schopnost, barva byla lehce nažloutlá takže ideální na kruhy pod očima. Byl fajn jen lezl trochu do vrásek a musel se vždy zapudrovat jinak moc dlouho nevydržel.

12. Miss Sporty So Energetic Natural Radiance Foundation - 01 Light
- Spíš něž makeup je to obarvený krém se šíleně silnou parfemací a ne nevoní po jahodách. Na pleti není vůbec vidět, takže krycí schopnosti jsou nulové, sjednocení se nekoná a rozjasnění taky ne. Takže za mě tento makeup určitě ne.

13. Avon Řasenka SuperShock
- Jedna z nejlepších řasenek co Avon vytvořil, řasenka má fajn velký kartáček, na řasách dobře drží, je pěkně černá, nedělá šmouhy a ani neopadává, navíc řasy neslepuje. Mohla by o něco víc prodlužovat, ale jinak si myslím že stojí za nákup.

14. Essence rtěnka - 45 This is me
- Pěkná tmavě růžová barva, bez třpytek nebo shimmeru. Konzistence je krémová a krásně jemně voní. Na rtech je příjemná a nevysušuje.
Jediné mínus je to že rtěnka moc dlouho nevydrží a tak rychle ubývá, ale za cenu 40 Kč si myslím že se ji to dá odpustit

9 komentářů:

  1. Pekna spotreba. Mesicne utratim myslim ze max tisicovku. Tolik ne,kupuju Ladybox, coz je 319 a pak kdyztak neco v drogerii a to vetsinou v akcich, takze spise bych rekla kolem sesti stovek.

    OdpovědětVymazat
  2. Měsíčně? No.. jak kdy, někdy třeba ani korunu, jindy pětistovku.. Zas tak moc kosmetiku nekupuji, kupuji jen to co potřebuji. Na dekorativku už moc nejsem, takže doplňuji spíš pečující, když dojde :-)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenka z Avonu je výborná!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten malinový sprcháč vypadá nádherně :) a docela mě teda zaujal ten peeling :)))

    OdpovědětVymazat
  5. To je tedy pěkná spotřeba, já tento měsíc pouhých 5 produktů.

    Hanďa

    OdpovědětVymazat
  6. Sprcháče od Balea mají krásné obaly a vůně, ale bohužel na pokožce vonět nevydrží. Škoda. Ale za tu cenu, jsou fajn.

    OdpovědětVymazat
  7. No tak kolik utratím to radši počítat nebudu...ale přes 500 to snad nebude (měsíčně) ;). Souhlasím s tvým názorem na Lip smacker sprite - očekávale jsem hodně a byla to fakt hrůza, naprosto nepoužitelná kravinka s přesladkou příchutí. ;)
    Klara's Candle

    OdpovědětVymazat
  8. Balea sprchové gely mám hrozně ráda!!

    OdpovědětVymazat
  9. Baleu mám také čím dál tím radši:) krásně voní a cena je víc než příznivá:)

    OdpovědětVymazat