29. září 2013

Maybelline Color Tattoo - odstíny dostupné v USA

Ahoj holky,
tak jsou tady. Color Tattoo u nás nedostupné, přiznávám že jsem si je oblíbila víc než naše, hlavně ty barvy jsou vážně krásné. Na cestě ke mě by měli být i další čtyři odstíny z limitky Summer, která se  k nám nikdy určitě nedostane. Tady snad je dodám že jsme v kosmetice pěkně zaostalý a většina firem si myslí že nás uspokojí pár barvami a na takové krasavce jako jsou na fotce si můžeme nechat zajít chut.
Nezbývá než doufat že se k nám konečně budou dostávat všechny odstíny oblíbených výrobků a ne jen pár vybraných a nezajímavých. Navíc limitka Metal nebo Summer je krásná a povedená a určitě by u nás sklidila úspěch.
Určitě mi napište jaký odstín se vám líbí a jestli byste využily i jiné barvy než dostupné v našich vodách.
Krásný den.

Balení je o trošku jiné než u evropských CT je menší a pevnější.Víčko je černé a není na něm folie v odstínu, který má dané CT. Stíny mají taky jinou konzistenci - základní barvy (zelená, oranžová, ...) jsou sušší a nejsou tak moc krémové. Stíny z řady Metal jsou krémovější. To nic nemění na tom že stíny jsou lepší než dostupné u nás. Hlavně tím že  některé naše stíny pruhují a dělají žmolky tady mi to nedělá ani jedna barva. Výdrž i složení je stejné. S CT se dá pracovat stejně, pokud jsou sušší je lepší použít prst než štětec. Výdrž je 10h a dají se použít jako tvářenka, rozjasnovač nebo jako podklad. Horší je to s dostupností, pokud necestujete do USA tak si je můžete objednat na Ebay za hodně moc peněz plus poštovné a to se nevyplatí jeden odstín by vás vyšel na 250- 300 Kč.

75 Elektric Blue
- tmavě modrá barva plné stříbrného shimmeru, barva má tendenci házet odlesky až do černa
- perfektní pomocník na výrazné večerní líčení
50 Edgy Emerald
- zelená barva , tato barva se mi líbí asi nejvíc je nezvyklá a krásně se hodí na podzim
35 Tough as Taupe
- hnědo/šedá matná barva, vhodná jak den tak i na večer
10 Fierce a Tangy
- krásná matná oranžová barva
- dá se použít i jako tvářenka
05 Too Cool 
- bílá barva se stříbrným shimmerem
- dá se použít na projasnění očních koutků, nebo jako rozjasnovač
70 Barely Branded
- světlá nenápadná barva v béžovém tonu s nádechem do zlata
- tato barva je perfektní rozjasnovač nebo na nenápadné denní líčení

Složení :
Cyclopentasiloxane, Isododecane, Polypropylsilsesquioxane, Ceresin, Cyclohexasiloxane, Caprylyl Methicone, Synthetic Fluorphlogopite, Alumina, Silica Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Cyclomethicone, Propylene Carbonate, Candelilla Cera / Candelilla Wax / Cire De Candelilla, Caprylyl Glycol, C30-45 Alkyldimethylsilyl Polypropylsilsesquioxane, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Silica, Polyethylene Terephthalate, Tin Oxide, Acrylates Copolymer, Paraffin. May Contain: Mica, CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, CI 77007 / Ultramarines, CI 19140 / Yellow 5 Lake, CI 16035 / Red 40 Lake, CI 77000 / Aluminum Powder, CI 77510 / Ferric Ferrocyanide, CI 75470 / Carmine, CI 42090 / Blue 1 Lake, CI 77400 / Bronze Powder, CI 77288 / Chromium Oxide Greens, CI 77289 / Chromium Hydroxide Green, CI 77742 / Manganese Violet, CI 77400 / Copper Powder, CI 77163 / Bismuth Oxychloride, CI 77510 / Ferric Ammonium Ferrocyanide.

Cena : 6,99 - 9,99$ + poštovné
Obsah : 4g
Dostupnost : Ebay

5 komentářů:

  1. Ach jo, já bych chtěla mít možnost si vybrat ze všech, třeba ta oranžová a béžová by se mi moc hodili a viděla jsem na netu asi tak tunu dalších, které by se mi hodili.

    OdpovědětVymazat
  2. Wow!!! Ačkoliv i Color Tattoočka dostupná v česku mají krásnou barevnou škálu, tohle je doslova psatva pro oči. Brala bych je všechny!

    OdpovědětVymazat
  3. Mas pravdu, tie americke su ovela krajsie - najma Barely Branded! :D

    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ty Color Tattoo vypadají nádherně, ale já se ještě nedokopala k tomu koupit si ani ty odstíny, co jsou v Česku. Vždycky mi něco dojde a musím koupit něco jinýho... Ale tu Edgy Emerald bych si pořídila hned :-)
    Beauty District

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny odstíny jsou nádherné, ale nejvíc bych asi využila Tough as Taupe :)

    OdpovědětVymazat