2. října 2013

Bioderma - Sébium Sérum

Ahoj holky,
dneska další výrobek od Biodermy ze řady Sébium. S tímto chemickým peelingem nejsem spokojená tak jak jsem čekala, ale není to nic co by mi uškodilo. Musím uznat že né všechny věci od Biodermy jsoudobré a dalo by se říct že je musíte mít znovu.
Máte zkušenost s tímto sérem?
Krásný den.


Co slibuje výrobce :
- vyhlazuje a zlepšuje strukturu pleti.
- redukuje přetrvávající nedokonalosti pleti.

Použití:
Používejte každý druhý večer na pleť vyčištěnou nejlépe micelární vodou Sébium H2O nebo čisticím gelem . Vyhněte se kontaktu s očima a se rty.

Moje zkušenost : 
Tuba je z měkkého plastu, aplikátor je tenká trubička. Parfemace je lékarenská, není to nic hroznýho, protože po chvilce nejde cítit. Konzistencí připomíná řidší med. Při aplikaci na obličej nestéká, dá se dobře rozetřít. Sérum by se mělo nechat přes noc působit, tady nastává problém, protože se vytvoří dost lepivý povlak a tak se na mě všechno lepilo. Na pleti je příjemné nijak nepne ani neštípe - teda pokud nemáte v obličeji otevřené ranky nebo čerstvé akné. Pokud se aplikuje blízko očí tak spouští slzení.
Ráno jsem plet umyla a byla jemná, ale dost začervenalá, póry to nezmenšuje ani akné po tom není lepší, dalo by se říct že to plet hlavně vyhladí a zmatní. Proces používání se dá vydržet, ale počítejte s tím že se vám po prvním týdnu dost zhorší stav pleti, mě vyskákaly pupínky hlavně na čele. Celý proces by měl trvat maximálně měsíc.
Sérum je na bázi chemického peelingu a tak se nesmí používat v letních měsících. Může to vyvolat alergickou reakci.
Sérum doporučuji lidem kteří mají extrémně mastnou plet nebo jen pokud nechcete chodit ke kosmetičce na chemický peeling a trápí vás akné. Není to nic pro citlivou nebo suchou plet.
Tohle balení vydrží na dvě měsíční kůry.
Já si určitě další tubu nekoupím.
Složení :
AQUA/WATER/EAU, GLYCOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PANTHENOL, BIS-PEG-15 METHYL ETHER DIMETHICONE, DIPROPYLENE GLYCOL, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, DODECYL GALLATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, PROPYLENE GLYCOL, BIOSACCHARIDE GUM-1, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM).

Cena :359Kč
Obsah : 40ml
Dostupnost : eshop, lékárna

1 komentář:

  1. milujem biodermu a mam s nou super skusenosti :) zatial ma od nej nic nesklamalo,kedze problemy s problematickou a mastnou pletou mam :/ takze tato rada je ako stvorena pre mna :) mala som aj tento gel a nemozem ho vynachvalit :)

    OdpovědětVymazat