29. června 2013

Garnier Olia - intenzivní červená (6.60)

Ahoj holky,
dneska trošku netradičně o barvě na vlasy, já jsem barvu koupila v Dmku za 99kč v akci i s miskou a štětečkem - za tu cenu super sadička. Vlasy si už rok barvím střídavě na červenou a fialovou, vybírám si hodně zářivé odstíny a hlavní co mě na barvě zajímá je jak rychle se vymývá. Zatím se mi moc barev neosvědčilo.
Tohle je super barvička za pěknou ceničku, takže pokud barvíte hlavičku - šup pro jednu krabičku
Olia a co o ní píše výrobce :
  • Viditelně zlepšují kvalitu vlasů
  • Úžasná intenzivní barva
  • Precizní zářivá červená
Olia a moje zkušenosti :
Tak začla bych asi aplikací která je jednoduchá a příjemná, všechny složky jdou dobře promísit a nijak se neoddělují, konzistence je hustější což je super, protože barva z vlasů nestéká a nekape. Po nanesení mě nepálila hlava ani se mi nestahovala pokožka. Po uplynutí doby 45min. jsem barvu umyla a nanesla přiložený balzám, který pěkně voněl a vlasy po něm byly super jemné. Když jsem vlasy vyfénovala a vyžehlila tak byly krásně lesklé. Ani po 14 dnech barva nebyla úplně vymytá což je super. Ted jsou to 3 týdny a jsem před dalším barvením, barva je dost červená, ale ne tak intenzivní a lesklá jako na začátku. Jediné co mě naštvalo bylo jak rychle se mi vlasy zmastily, protože už druhý den odpoledne jsem měla vlasy dost do cestiček a večer už úplně mastné. Není to nic co by mě odradilo od dalšího balení, protože tohle může být jen mým typem vlasů.
Barvu doporučuji vyzkoušet myslím si že je to jedna z těch lepších drogerkových barev a s přehledem se vyrovná i Casting Creme Gloss od Loréal.

K odstínu 6.60 :
Tak tohle není intenzivní červená, červená to sice je, pěkná ale do mahagonu. Intenzivní červená musí zářit. Tato by byla intenzivní možná tak na peroxidové blondýně :D . Mě se barva líbí a možná u ní nějakou tu dobu zůstanu.

1. finální výsledek/ 2.před smícháním/ 3.po smíchání/ 4.nanešeno / 5. v místnosti

+ cena 119Kč (v akci 99Kč)
+ bez amoniaku
+ nesmrdí
+ kryje
+ lesk, nevysušuje
-/+ vymývá se, ale ne tak moc jako ostatní barvy

Cena : 119Kč
Obsah : rukavice, kondicionér, činidlo, návod, barvící krém
Dostupnost : drogérie


Složení :
Barvící krém: Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Water, Ethanolamine, Steareth-20, Caprylyl/Capryl Glucoside, Polysorbate 21, Toluene-2,5-Diamine, Steareth-2, Resorcinol, Fragrance, M-Aminophenol, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCl, Sodium Metabisulfite, N,N-Bis(2-Hydroxyethyl)-P-Phenylenediamine Sulfate, Ascorbic Acid, EDTA, Polyquaternium-67, Hydroxybenzomorpholine, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Passiflora Incarnata Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Thioglycerin.
Oxidační činidlo: Water, Paraffinum Liquidum (Mineral) Oil, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Steareth-20, Peg-4 Rapeseedamide, Glycerin, Polyquaternium-6, Hexadimethrine Chloride, Tocopherol, Pentasodium Pentetate, Sodium Stannate, Tetrasodium Pyrophosphate, Phosphoric Acid.
Kondicionér pro hebkost a lesk: Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Amodimethicone, Fragrance, Isopropyl Alcohol, Trideceth-6, Citric Acid, Chlorhexidine Digluconate, Cetrimonium Chloride.

8 komentářů:

  1. Vypadá že splňuje očekávání :)

    OdpovědětVymazat
  2. krasna farba, len ja by som sa sebe bala taku dat :D

    http://artjournalstories.blogspot.sk/2013/06/4-2013-prazdninova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. a v DMku dávali tu misku se štětečkem jako dárek? Protože já si koupila asi před měsícem blond odstín a nebylo to jako součást balení :(

    OdpovědětVymazat
  4. Včera jsem si touto barvou obarvila vlasy. Vzhledem k tomu, že jsem je měla předtím dost flekaté od předchozích vymytých barev, tak musím říct, že jak obalu barvy tvrdí, že i z černé bude červená, není to pravda - z černé se stala taková trochu fialovo-červená. :D Ale jinak jsem spokojená, i když barva opravdu není intenzivní červená, je i tak dost výrazná a to je důležité. A musím pochválit přibalený kondicionér, opravdu perfektní.. vlasy mám jemné, pevné a krásně voní. Jediné, co bych vytkla, je ta hrůzostrašná cena. :(

    OdpovědětVymazat