15. srpna 2015

Saloos - Sprchový olej

Ahoj,
asi každý jednou podlehne trendu přírodní kosmetiky, já jsem nějakou dobu experimentovala s pleťovými oleji od Saloos, co začalo léto tak jsem měla nutkání se k nim vrátit, protože jsem vyschlá jak sušenka.
Dneska recenze na jeden z nejlepších pomocníků do sprchy co jsem kdy zkusila.

Balení je jednoduché, lahvička se po vypotřebování dá opět použít, což u Saloosu oceňuji.
Konzistence je olejovitá, přirovnala bych to ke klasickému stolnímu oleji.
Parfemace je naprosto úchvatná, protože je cítit grepová kůra, vůně je to svěží a lehce nahořklá. Po osušení na pokožce zůstane jen jemná vůně a za chvilku zmizí.


Olej krásně vyčistí pokožku, je hydratovaná a dokonce po delším používaní jsem si všimla že netrpím ani tak moc na suchá místa hlavně na kolenech a loktech. A pokud trpíte opruzeninami na stehnech při nošení sukně, tak olej dokáže zmírnit tření pokožky.

Sprchový olej je něco neskutečně příjemného, pokud se rádi sprchujete a nebaví vás mazání krémem. Já jsem líná a tato varianta mi naprosto vyhovuje, protože pokožka je hydratovaná do druhého dne.
Velkým plusem je i že po něm neklouže vana,nelepí a nijak nemastí oblečení.
Pokud by se vám zdála cena vyšší tak mě tento sprchový gel vystačil místo dvou klasických.
Určitě si pořídím další balení s jinou parfemací.

Použití :
Malé množství sprchového oleje aplikujte na vlhkou pokožku. Olej nepění, ve spojení s vodou vytvoří na těle mléčnou emulzi, která jemně a šetrně odstraní pot i nečistoty. Poté krátce opláchněte. Použití jiných mycích prostředků je zbytečné.


Složení : 
bio slunečnicový olej, bio sezamový olej, esenciální olej grep, PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, lecitin, vitamíny A, E, F

Cena : 108Kč
Obsah : 125ml
Dostupnost : lékárna, drogérie, internet

3 komentáře:

  1. Já mám značku Saloos moc ráda, hlavně protože je bio a navíc česká. Vždycky ráda podpořím domácí produkty a nápady :). Já mám od Saloos balzám na rty, který je výborný. Navíc pomáhá proti oparům, na které dost trpím. Tento sprchový olej jsem ještě nezaznamenala, ale určitě se po něm podívám :)
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
  2. Od Saloos jsem pořád nic nezkoušela, ale jestliže to zmírňuje opruzeniny při tření stehen, chci ho domů! :)))

    OdpovědětVymazat