8. srpna 2015

Parfémy od Oriflame III.

Ahoj,
jojo celkem mi ty parfémové recenze trvají. Mám tu pro vás poslední trojku parfémů od Oriflame. První dva díly jsou zde a zde.
- k cenám vždy uvádím cenu kterou má Oriflame na stránkách, pokud vás něco zaujme tak určitě pohledejte na internetu, protože můžete ušetřit i několik stovek.
- k některým vůním je těžké dohledat složení, protože se na stránkách liší
Máte s některou vůni zkušenost?


Muse
Z vůně je po nástřiku cítit chladivý pepř a květiny, postupně se rozkládá a vynikají fialky. Fialky jsou dominantou a dokresluje je santal a cedr, v ústraní se krčí růže ta není ve vůni skoro vůbec poznat. Vůně je květinová a studená, není to sice nic extra originálního, vůně není lehká a svěží, spíš je to květinovka co může někomu citlivému způsobit bolehlav, ale je fajn na léto. Výdrž je skvělá na oblečení drží do vyprání a na kůži je cítit celý den.
Ps: Flakón se zdá drobný, ale ta sukně na víčku je obrovská až nesmyslná, díky ní je flakón neskladný.
Cena za 50ml je 519Kč

Hlava : bergamot, zelené tóny, růžový pepř
Srdce : šeřík, fialka, růže
Základ : pižmo, santalové dřevo, cedr



Fairy City Lights
Po nástřiku je cítit alkohol a jahody, rozkládá se do sladké až sirupové vůně. Po pár minutách se vůně začne měnit do nositelné podoby, je z ní cítit karamel a jablka v pozadí ještě doznívá sladká chut jahod. Je to podzimní, vánoční vůně plná sladkých karamelek a hřejivých tonů. Pokud překonáte prvních pár minut ulepených od jahodového sirupu, tak se k vám dostane dokonalá vůně s vánoční atmosférou. Výdrž zde trošku pokulhává a na oblečení vydrží zhruba půl dne, na kůži se drží o něco hůř.
Oceňuji malé a skladné balení.
Cena za 30ml je 259Kč

Hlava : zelené tóny, lesní jahody
Srdce : karamel, karamelové jablko, jasmín
Základ : tonka fazole, karamelky



Masquerade
Vůně na kterou jsem se těšila nejvíc, moc se mi líbí flakón.
Po nástřiku je cítit mandarinka a maliny doplněné o nahořklé pomelo, nástup vůně je intenzivní, rozladěný a sladký, místy může připomínat lacinou vodu z tržnice. Po opadnutí hlavního odéru se rozvoní jednotlivé složky. K malinám se přidá jasmín a květiny a vůně začne pěkně ladit. Konečná variace je malina na ústupu dokreslená santalem a vanilkou. Výdrž je výborná jak na oblečení tak i na kůži. Co mě zklamalo je samotná vůně, nesplnila má očekávání, čekala jsem něco orientálního, hravého a záhadného, ale dostala jsem ohranou a špatně poskládanou tuctovku co najdu na každém rohu.
Cena za 50ml je 329Kč

Hlava : mandarinka, pomelo, malina
Srdce : jiřina, květ pomerančovníku, jasmín
Základ : santalové dřevo, ibišek, vanilka



3 komentáře:

  1. Tak tyhle vůně nepoznám. Hodně se mi líbí ten první flakonek od Muse, ale věřím, že na skladování to je nepraktické.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Fairy jsem měla, z počátku mi neskutečně moc voněla, ale od poloviny už jsem ji používala jen do skříně na ovonění oblečení, případně na nohy.

    OdpovědětVymazat
  3. Žádný neznám, ale ten první se mi moc líbí po vzhledové stránce :)

    Saloos BIO Tělový Peeling Čokoláda

    OdpovědětVymazat