28. února 2014

Do dna! únor 2014

Ahoj,
tak je další měsíc za námi, a mě se podařilo dopořebovat všechny zbytky z koupelny. Mít 3 tonika a několik očních krémů ve kterých zůstává na pár použití je moje specialita a to ani nemluvím o šamponech.
Z minulých měsíců je počet 58 + 26 = 84 a do 100 mi chybí už jen 16 obalů, hrozně moc se těším až vyrazím nakupovat, protože neustálé obhlížení novinek mě hrozně deprimuje.
Článek je rozdělen na dvě fotky protože na jednu se mi obaly nevlezly.
Přeji vám krásný konec týdne a příjemný víkend.



1. Dermacol Cleansing pleťové tonikum pro normální až smíšenou pleť
- Tonikum pěkně svěže voní, nevysušuje a ani nestáhne póry, vadí mi že nechá ulepený pocit, mám v zásobě ještě jedno balení a tak ho spotřebuji a další už nekoupím.

2. Sprchový gel Palmolive Ayurituel Joyous
- Krásně voní a světe div se vůně na kůži vydrží, dobře pění a nevysušuje.

3. Ryor Aknestop bylinné tonikum
- Když jsem ho použila poprvé tak jsem si říkala že není špatné a tohle domnění mi vydrželo asi týden, pak mě hrozně začalo vysušovat a loupalo se mi čelo. Parfemace je dost silná po Tea Tre a alkoholu, plet hodně vysuší, ale zase se po něm rychleji hojily pupínky. Tahle lahvička mi vydržela asi rok a další už nekoupím.

4. Ryor Ryoherba Dvoufázová odličovací emulze
- Tak na tento odličovač jsem se hrozně těšila, ale zklamal. Mě štípe v očích a je hrozně mastný. Možná by mi to nevadilo kdyby odličoval dokonale, ale stejně jsem po něm musela dočišťovat micelární vodou. Ani vůně není nijak vábná, taková umělá hmota. Určitě nekoupím.

5. Rexona Linen dry
- Stálice, krásně voní tahle verze je jemná pudrová, dobře chrání a nedělají fleky

6. Balea Young Soft & Care “Klärendes Waschgel”
- Určitě nekoupím znovu, gel tak divně smrděl něco jak stará citrónka a WC čistič, navíc měl i divnou konzistenci a tak jsem byla ráda že je konečně po něm. Nevysušoval, čistil obstojně, ale ne dokonale. I za tu cenu ho příště radši nechám v regálu.

7. Toaletní vůně Love
- Tak tohoto smraďocha jsem koupila v Kiku cca za 35Kč mno jako cena je to krásná, ale vůně je to sladká, vtíravá a nijak se nemění takže mi po hodině lezla krkem, taky pokud jsem ji použila v místnosti kde se topilo tak to bylo dusivé peklo. Nakonec jsem ji použila místo WC osvěžovače. Taky cena pěkná, balení hrozné a vůně šílená.

8. Maybelline Tekuté linky na oči Master Precise
- Určitě koupím znovu. Linky jsou krásně pigmentované, na oku mi držely celý den a neobtiskly se, linky mají krásnou špičku se kterou se dá dostat až k linii řas. Fajn je i to že nevysychají, takže i po 4 měsících kreslily krásně.

9. Essence Metal Glam eyeliner
- Linky měly krásnou barvu, ale na oku moc dobře nedržely po pár hodinách se začly otiskovat. Taky konzistence není nic moc, hrozně dlouho trvá než zaschnou. Linky jsem koupila v nějakém výprodeji a určitě nebudu kupovat další.

10. Essence Crystal eyeliner
- Krásně se třpytily, ale třpytky byli moc velké takže byl problém když se dostaly do oka (vážně to bolelo a hodně podráždilo oko). Výdrž byla hrozná, průhledný gel zaschnul a třpytky začaly opadávat.

11. Oriflame Protizánětlivá tyčinka s výtažky z čajovníku a rozmarýnu
-Absolutně nefunkční věc a vyhozené peníze, balení je úplně na prd, protože na aplikační houbičce se usazuje špína a po nějaké době je vidět jak je "bléé" . Jinak účinky to nemá pupínek natřete on tam je a zůstane. Určitě nekoupím.

12. Nivea Visage Q10 Plus oční krém proti vráskám
- Neurazí, nenadchne na vrásky vliv nemá, kůži hydratuje, ale moje oči snesou ještě víc. Jediné co mi vadilo že se moc rychle nevstřebal.

13. E.L.F. ESSENTIALS Rozjasňující tuhý pudr - Ivory
- Nikdy víc ! Tento pudr jsem měla asi 2 roky, hrozně prášil, dělal masku (jelikož mám na obličeji jemné chloupky tak ty zvýraznil a já jsem vypadala jako opička) a měl dost divnou barvu. To by se dalo přežít, ale pokud jsem se potila tak, na mastných částech pleti se srazil a udělal mapy.

14. Loreal Hydratační oční krém (Triple Active)
- Krém měl divnou parfemaci, oční okolí moc nehydratoval a při delším používání mi z něj slzely oči. Co bylo fajn že měl gelovo/krémovou konzistenci a rychle se vsakoval.

15. Maybelline Color Sensational Popsticks - Pink Lollipop
- Na léto fajn věcička, dodal rtům jen jemný nádech barvy, ale moc nehydratuje. Já jsem ho používala přes den když jsem byla doma do mrazu bych si ho nevzala. Co se mi líbila byla parfemace. Znovu ho nekoupím.


16. Balea Dark Glamour Handlotion
- Pěkně voní, nehydratuje - je hrozně vodový a ruce byste si museli mazat pořád dokola, dobře se vsakuje, ale prostě nic nedělá.

17. Avon Extra Lasting Make-up Remover
- Dvoufázový odličovač, který je hrozně mastný = superrychle odlíčí všechno, ale dráždí oči a štípe. Po odlíčení jsem měla dost  červené okolí očí a svědila mě víčka. Mě se zdá i přehnaně drahý, rozhodně nekoupím.

18. Garnier Essentials pleťová voda pro normální až smíšenou pleť
- Krásně voní a je osvěžující, póry nestahuje, plet nevysušuje.. pro mě to byla voda na osvěžení po ránu a znovu ji kupovat nebudu.

19.  Avon Naturals Tělový peeling s vůní jahody
- Peeling má jemnější zrníčka, voní dost uměle ale zato intenzivně a vydrží poměrně dlouho na kůži, pokožku celkem vysušuje. Měla jsem i vanilkovou variantu a ta mi přišla mnohem lepší a voňavější.

20. Bioderma Sébium H2O čistící voda
- recenze zde

21. Oshi parfum
- Nevím kde se u mě vzal, ale nevoněl špatně byla to těžší květinová vůně s velkou výdrží. Po delším použítí mi lezl na nervy a bolela mě z něj hlava, tak jsem ráda že to bylo jen malé balení.

22. Miss Sporty Cat's Eyes Liner
- Nikdy víc, linky mají pěkný aplikátor - fixa má tenký hrot, který se netřepí a pěkně drží tvar. Barva není špatná, pěkná sytá černá, ale ta výdrž oni se během chvilky otisknuly a rozmazaly.

23. Avon Colour Trend Eyeliner
- Černá třpytivá barva, mají silikonový štěteček a dobře se aplikují, ale nejsou syté a na oku spíš vypadají šedě.. nejsou úplně prázdné, ale už divně smrdí tak vyhazuji

24. BeneFit Cosmetics Posietint
- Mě tahle věcička vůbec nenadchla, má to pěknou barvu, dobře to drží, ale za ty peníze to nedělá nic super-extra proč bych si koupila velké balení.

25. Essence Liquid Eyeliner
- Tekuté linky měly tenký štěteček, byly krásně černé a dobře se nanášely, schnou rychle a dlouho vydrží.. určitě můžu doporučit.

26. Maybelline Pop Sticks - 060 Citrus slice
- Tak jako předchůdce nahoře, má fajn barvu, pěkně voní, ale nehydratuje.

11 komentářů:

  1. zrovna taky dopotřebovávám tuhle rtěnku od Maybelline :)
    pěkný článek! :)

    OdpovědětVymazat
  2. wow, spotřebovala jsi toho opravdu hodně.. k takovým číslům se já asi nikdy nedostanu :( :D já jsem totiž dost vysazená na to, abych měla od každého načnutou vždy jen jednu věc.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, toho se snažím docílit už nějakou dobu a moc se mi to nedaří, hlavně když mám něco nového tak mám tendenci to hned zkoušet

      Vymazat
  3. Teda, to je věcí. Handlotion od Balei mám taky, ale borůvkové a je skvělé :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. Tak takovou spotřebu snad nikdy mít nebudu. Já tento měsíc pouze 4 výrobky. Jinak zkušenost mám s tím tonikem a s Rexonou. S oběma jsem byla vcelku spokojená. U tonika mi vadí to balení.

    OdpovědětVymazat
  5. Micerálka od Biodermy je super a trochu mě láká ten jahodový peeling z Avonu. Ten vanilkový mám doma a zatím jsem jej ještě nezkoušela. Jinak díky za oblíbený typ článku :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/new-in-part-2-dorazilo-v-unoru-aneb-na.html

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, že to je dobrá sbírka propadáků... Možná se inspiruju a konečně vyházím všechno to, co doma syslím, přestože mi to nevyhovuje - ale je mi líto to jen tak zlikvidovat.

    PS: kdybys měla chuť, zvu tě na víkendovou Link Party - Tvoje články o depotování by tam určitě zapadly :-)
    http://semisweetwonderland.blogspot.cz/2014/02/link-party-diy-kosmetika.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem do ted sušila ty linky od Avonu - a ted už jsem je konečně vyhodila, vždycky je mi líto vyhodit něco, když tam ještě něco je a pak to strčím někam do zadu a vzpomenu si až za několik měsíců a to už je většinou nepoužitelné.
      Díky za pozvání

      Vymazat
  7. Pěkná spotřeba. Dost mě zaujalo, že máš spotřebováno tolik dekorativky, to se mi nedaří - i když teď za poslední dva měsíce jsem taky něco málo z dekorativky spotřebovala, ale stále u mě ve spotřebě vedou pečující přípravky.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Líčím se denně, takže makeup, pudr, řasenka a rtěnky ubývají dost rychle.. Třeba make-up mě vydrží 1-2 měsíce tělové kosmetiky jde ta spotřeba mnohem rychleji.

      Vymazat