28. ledna 2014

Bioderma Sébium Hydra - hydratační krém

Ahoj holky,
po delší době tu mám recenzi na Biodermu a slibuji že si dám dlouho pokoj.
Navíc už k recenzi mám jen krém na oči a mycí gel a to ještě uvidím kdy ho začnu používat.
Krém používám už pár měsíců a za chvilku budu potřebovat nové balení, takže ho mám dobře vyzkoušený.
Přeji krásný zbytek dne.


Použití :
Jednou, nebo dvakrát denně naneste na vyčištěnou a vysušenou pokožku.

Co slibuje :
Pokožka je čistá, zářivá a navozuje pocit spokojenosti
Zmírňuje pocity pálení
Tlumí začervenaní a zklidňuje pokožku.
Nezpůsobuje tvorbu komedonů.
Určen pro mastnou i smíšenou pokožku.

Moje zkušenost :
Tubička je z pevného plastu.
Parfemace je jemná a na pleti nezůstává.Krém má lehkou konzistenci a po nanesení s brzy vsákne do pleti. Co je fajn že neucpává póry. Krém používám jen ráno před makeupem, musím říct že hydratuje dostatečně a při tom vůbec nemastí plet, makeup na něm drží dobře a nesjíždí.
Hydratace krému mi stačila přes léto a na podzim, ale jak začalo mrznout tak jsem musela použít něco mastnějšího hlavně na okolí brady a tváře, u Tzony krém používám dál.
Krém jsem zkoušela po chemickém peelingu jestli opravdu redukuje červené místa a musím říct že ne, krém jen plet zklidní a utlumí napětí.
Myslím si že krém bude vyhovovat všem co mají mastnou nebo smíšenou plet, pokud máte normální plet tak si myslím že tímto krémem nic nepokazíte.



Složení :
WATER (AQUA), GLYCERIN, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), ETHYLHEXYL PALMITATE, DIPROPYLENE GLYCOL, XYLITOL, BIS-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 DIMETHICONE, SODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CERAMIDE 3, GLYCYRRHETINIC ACID, ALLANTOIN, ISOHEXADECANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYSORBATE 80, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, RHAMNOSE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, METHYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).

Cena : 265Kč
Obsah : 40g
Dostupnost : eshop, lékárna

3 komentáře:

  1. No měla jsem ho loni, mně pupínky naopak způsoboval - paraffinum liquidum - teď nechápu jak mohou napsat, že je nekomogenní, když je tahle ropa na třetím místě.. A celkově mi pleť vysušoval, ani jsem ho nedopoužívala a letěl do koše.. :/ Ale tak má pleť je opravdu citlivá a reaktivní..

    OdpovědětVymazat
  2. tak jsem si říkala, že bych ho mohla zkusit, ale taky bych se bála toho PL, to by mi na obličeji udělalo asi trochu bordel. silikony mi až tak nevadí, mám Global, kde jsou taky, ale bohužel teď v zimě nestačí a navíc ráno pod make-up nejde, loupe se mi...

    OdpovědětVymazat
  3. čoveče a já si ho chtěla koupit - doporučila mi ho kožní - na noc aplikuji krém na akné a ráno se budím s dost vysušenou pokožkou - a potřebovala bych hydratovat, protože sama o sobě je pleť na tvářích a bradě suchá - a ještě po tom krému. Mno...tak to asi podle tvého soudu nebude nic pro mě :(

    OdpovědětVymazat