30. listopadu 2013

Do dna! listopad 2013

Ahoj holky,
ten kdo sleduje pravidelně ví že jsem dala STOP nákupům a snažím se spotřebovat nasyslené zásoby, musím říct že mi to jde celkem dobře. Jen mi chybí nakupovaní, hlavně na Ebay. Taky se snažím nechodit do drogerie a kosmetice v obchodech se vyhýbám velkým obloukem.
Minule bylo spotřebovaných produktů 17 a tento měsíc 14 což je 31 a do 50 mi chybí ještě 19 :).
Krasný den.

1. Balea sprchový gel - Juicy melon
- Sladký chemický meloun, nemůžu říct že by byla nepříjemná, ale není ani krásná. Pění dobře, trošku vysušuje a po sprše už není na pokožce cítit. Tuhle verzi si znovu nekoupím.

2. Blanchete micelární voda
- recenze : zde
- určitě si koupím další balení :)

3. Clean Clear Morning Energy
- pletový peeling a čistící gel, voní dost chemicky, ale dá se to přežít. Dost vysušuje plet což jí ubývá na svěžesti. Póry nečistí nijak znatelně. Určitě si ho nekoupím znovu.

4. Rituals sprchovací pěna
- Tohle je to nejlepší co jsem při sprchování zkusila, krásně voní po zeleném čaji. Gel je hutný a mění se v krásnou hustou pěnu, která je příjemná a nevysušuje. Voní ještě dlouho po sprchování, určitě si koupím větší balení.

5. Adidas- Fresh Escape
- Krásná sladká vůně na denní nošení naprosto ideální. Jsou v ní hodně cítit broskve.
Složení vůně:
Hlava: grapefruit, lístky fialky
Srdce: sladký hrách, růže, nektarinka
Základ: pižmo, santalové dřevo, benzoin

6. Elf brush cleaner
- Každodenní péče o štětce, měla jsem několik balení a tohle bylo poslední, protože elf balení zmenšil a zdražil takže se nevyplatí. Štětce pěkně očistil, nevysušoval štětiny, ale hnusně smrděl.

7. Aceton
- Používám jak na odlakovávaní tak i na sundávání gellaku, tento krásně voněl po třešních, ale byl hodně slabý. Nehty nevysušoval. Nemám potřebu tuto značku kupovat znovu.

8. Rexona Sexy
- U mě stálice, krásně voní, dobře chrání a nedělají fleky

9. Avon matující makeup - light
- Pokud objednáváte Avon tak asi víte že jejich makeup jsou hodně oranžové i při těch nejsvětlejších odstínech, tento byl výjimka - barvu měl krásně světlou, matující efekt byl nulový, ale za to byl na pleti příjemný a dobře držel celý den jako bonus nelezl do vrásek. Pokud bych si měla vybrat znovu makeup od Avonu  tak by to byl tento.

10. Avon Full mascara
- Jedna z nejhorších řasenek co jsem od Avonu měla, sice na řasách držela krásně, ale řasy byly hrozně slepené a šli špatně odlíčit.

11. Essence Stay all day - korektor
- Korektory od Essence nemám moc ráda, ale tento byl fajn. Měl středně krycí schopnost a dobrou konzistenci, používala jsem ho na kruhy pod očima a byl fajn jediné co mi nevyhovovalo bylo balení, protože korektoru je tam strašně maličko takže mi vydržel jen 14 dní

12. Helios Herb - balzám na rty s medem
- Balzám měl hodně hutnou konzistenci, co mi vadilo byl obal hrozně se viklal a balzám opatlal všechny stěny. Krásná byla parfemace, voněl jako čerstvý med, hydratuje dobře ale zanechává dost mastný film.

13. MNY Maybelline - lesk na rty
- Tento lesk měl krásnou růžovou barvu s jemným shimmerem, rtům dodal šťavnatý nádech. Co mě mile překvapilo byla výdrž, která byla víc než dobrá. Určitě bych si ho kupila znovu.

14. LipSmacker - coca cola vanilka
- Nic pro mě na rtech sice pěkně voní, ale dost lepí a taky mi vadí že nehydratuje. Otravná je i hodně sladká chut.

7 komentářů:

  1. To je dost slušná spořeba:) já se bohužel stále držím "svých" čísel - cca 6,7.. radši bych samozřejmě vyšší:)
    Jinak sprchovou pěnu od Rituals jsem tento měsíc spotřebovala taky:) Byla skvělá, ale její vůně si mě až tak nezískala, mám radši sladší, ovocné třeba:)

    OdpovědětVymazat
  2. Zbožňuju tyhle Tvé články :))..Rexonu jsem měla také, teď na mě doma čeká další balení a spokojená jsem byla hodně :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo, hodně jsi toho spotřebovala.. :) Od zn. Balea mám tento sprchový gel, jen je s mandarinkou. Žádný sprchový gel mi na pokožce nevydrží vonět (od zn. Balea), ale tento mi chvíli na těle voní.. sice opravdu jen chvilku, ale i tak, si ho asi už nepořídím. Voňavku od Adidasu teď spotřebovávám taky, mám tu modrou.

    OdpovědětVymazat
  4. adidas parfémy vždycky tak krásně a svěže voní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Také bych potřebovala vše spotřebovat a né pořád nasyslovat ! :D

    nicolexs.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Hlásí se další syslík s Ladybox syndromem - hromada nespotřebovaných tělových peelingů a sprchových gelů. Ale už se na tom pracuje:-)

    OdpovědětVymazat