23. října 2013

TONYMOLY - Red Appletox Honey Cream

Ahoj holky,
v nákupech za září jste mohly vidět jablíčko a to je malý zázrak o kterém vám něco povím. Pro mě je to super objev a stal se favoritem a určitě ho pořídím znovu.

Appletox má krásný balení, roztomilé a sladké jablíčko kterému by odolal jen málo kdo.
Balení je ne moc pevný plast s uzávěrem. Krém chrání ještě krytka (mě se pořád ohýbá a kroutí ) - ta má krém chránit před rozlitím a opatláním hrdla, tím taky brání pronikání bakterií. V balení je ještě roztomilá lžička (je to spíš plochá lopatka a je zbytečně velká). Na nanášení je super stačí tak 1/2 lžičky na celý obličej, ale musí se po každé aplikaci opláchnout.
Appletox má krásnou parfemaci, po otevření se vám vybaví mošt ze šťavnatých jablek - dokonalá jablečná vůně. Konzistence je gelová. Na plet se nanáší dobře, nestéká. Po nanesení přilne k pleti a vytvoří průhledný film, ale nenapíná plet. Plet nelepí (ale i tak je lepší ho použít dřív než jdete spát, aby se dobře vsáknul) a tak nehrozí že by se na vás nalepil prach nebo jiné nečistoty.
Ráno je plet pružná, hladká, krásně zredukoval červené flíčky po akné a dokonce i jizvičky po piercingu jsou světlejší. Na plet se líp nanáší makeup (bez podkladove báze drží pěkně) , působí sjednoceně i bez makeupu.
Co vidím jako velké plus je stáhnutí póru. Po delším používání nejsou póry roztažené a neusazuje se v nich nečistota = min černých teček.
Krém bych doporučila na smíšenou plet, ale i někomu kdo má akné, protože krém zklidňuje.

Appletox se má používat 1-3x týdně vždy na vyčištěnou plet a doporučuje se večer, ale na internetu jsem četla že ho někteří používají i ráno třeba pod makeup, to podle mě není nejlepší volba protože AHA kyseliny se špatně snáší s pobytem na sluníčku. Já ho používám každý druhý večer místo nočního krému a plet na něj reaguje dobře, není podrážděná ani citlivá..

Složení:
- firma si složení hlídá takže jsou dostupné jen hlavní složky, což není moc dobrá volba hlavně kvůli alergenům
- Apple - jablečná kyselina (to je AHA - chemický peeling, který podporuje uvolňování odumřelých kožních buněk, má korigovat množství kožního mazu
- Black Honey - antibakteriální, protiplísňoví, antioxidační, hydratační a obsahuje vitamin C, stejně jako některé aminokyseliny.
- Manuka Honey - to je med z Nového Zélandu. Je známý pro své antibakteriální vlastnosti. Také hydratační vlastnosti. Vitamin B6, thiamin, niacin, některé aminokyseliny, minerální látky jsou přítomny v medu Manuka.
- Mateří kašička - obsahuje vitamín C, kyselinu listovou, aminokyseliny a spektrum vitamínů B. Má silné antibakteriální vlastnosti. Přispívá ke zlepšení pleti, poskytuje vlhkost.
- Propolis - antibakteriální, protiplísňový antioxidant. Často se používá k léčbě drobných poranění.


Cena : 8-10$
Obsah : 80ml
Dostupnost : Ebay

9 komentářů:

  1. Páni, to mě moc zaujalo! :) díky za tip a ode dneška tě sleduji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, nějaké to ovoce od TonyMoly mám určitě na wishlistu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, já se chystám vyzkoušet i nějakou tu zeleninu :)

      Vymazat
  3. Dneska jsem se na něho koukala na ebayi a říkala si, že může být fajn :) takže díky za recenzi. Jdu nakupovat :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jednou jsem zkoušela vzorek, ale nějak mě neuchvátil.. :/

    OdpovědětVymazat
  5. vypadá zajímavě :) Já mám ve stejném jablíčku balzám na rty od H&M :D
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  6. Tyjo to ani nevím že něco podobnýho existuje.Vypadá to zajímavě

    OdpovědětVymazat