16. října 2013

Maybelline Color Tattoo Pure Pigments

Ahoj holky,
dneska se mrkneme na pigmenty, které u nás nejsou ještě v prodeji a s klidným srdcem můžu říct že o nic nepřicházíme. Pro člověka co má rád lisované stíny, jsou pigmenty náročnější na aplikaci. Pro lidi co mají rádi pigmenty jsou CTP asi největším zklamáním. Já sice používám oboje, ale mám radši lisované stíny, protože pigmenty dělají hodně "čurbes".
Používáte raději pigmenty nebo lisované stíny?
Krásný den.
Pigmenty mají větší balení a po odstranění víčka jsou po obvodu dírky, těmi se pigment dostává ven a tady nastává první problém. Pigmenty tvoří hrudky a tak je problém je vyklepnout v malém množství.
Prášek je jemně namletý a dost práší, jedním velkým problémem je nanášení na víčko. Pigmenty nejdou moc dobře nanášet - pokud použiji prst tak pigment dělá šmouhy a barva je dost slabá, při nanášení štětcem pigment opadává a je lepší štětec navlhčit jinak se na víčko vůbec nepřenese.
 Pigmentace je slabá a barvy nejsou výrazné tak jak jsem si představovala a navíc v krabičce vypadají mnohem lépe než na oku, což je vidět i na fotkách. Abych dosáhla pěkné kombinace dávám jako podklad CT a nebo pigmenty používám "na mokro".
Výdrž je mizerná bez báze nevydrží ani 3 hodiny, s bází asi 6 hodin, což je dost mizerný, protože jakékoli pigmenty od essence mi vydrží mnohem delší dobu.
Dost mě zklamalo že většina odstínu v sobě má třpytky. Určitě jsem ráda že jsem pigmenty mohla vyzkoušet, ale jsem si jistá že dalším odstínům s klidným srdcem odolám a šáhnu radši po něčem jiném.
20 Pink Rebel
- růžová se shimmerem, má odlesky do stříbrna
- dá se použít i jako tvářenka
5 Never Fade Jade
- smaragdová matná barva pro mě nejlepší odstín ze všech
25 Wild gold
- zlatá barva se zlatými třpytkami


30 Black Mystery
- černá barva se stříbrnými třpytkami 
- pro mě největší zklamání, barva je hodně světlá a při nanesení na víčko je spíš jako šedá
15 Potent Purple
- kouřová fialová obsahuje třpytky 
10Brash Blue
- vypadá jako matná šmoulí modrá, ale přitom v sobě má nějakou tu třpytku ve stříbrné barvě
 
Složení :
Dimethicone, Silica, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate, Cetyl Dimethicone, Lauroyl Lysine, Trimethylsiloxysilicate, Triisocetyl Citrate, Aloe Barbadensis / Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Synthetic Fluorphlogopite, Alumina, Tin Oxide, Chamomilla Recutita Extract / Matricaria Flower Extract.
May Contain: Mica, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides, CI 77891 / Titanium Dioxide, CI 77007 / Ultramarines, CI 77000 / Aluminum Powder, CI 77288 / Chromium Oxide Greens, CI 42090 / Blue 1 Lake, CI 77510 / Ferric Ferrocyanide, CI 75470 / Carmine, CI 77289 / Chromium Hydroxide Green, CI 77742 / Manganese Violet, CI 19140 / Yellow 5 Lake, CI 77163 / Bismuth Oxychloride, CI 77400 / Bronze Powder, CI 77400 / Copper Powder, CI 16035 / Red 40 Lake.

Cena : 6,99$
Obsah : 1,5g
Dostupnost : Ebay

4 komentáře:

  1. Já mám doma jenom pigmenty od Essence, a vždycky když je používám, tak je vysypu :D Jsem na tohle hodně "šikovná" :D
    Musím říct, že je přesto tyhle asi vyzkouším, líbí se mi totiž ty barvy :D
    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle stíno-pigmenty mě nelákají, spíš bych uvítala víc odstínu CT.

    OdpovědětVymazat
  3. Je škoda, že tak málo vydrží, přitom nevypadají vůbec špatně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já pigmenty nesnáším, jak je to sypké a prostě pro mě je to děs :D ale barvy hezké, kdyby je dali do kompaktních stínů, bylo by to fajn :)
    FairyChain

    OdpovědětVymazat