25. září 2013

Tigi Bed Head - Self Absorbed Mega Nutrient Shampoo

Ahoj holky,
tak je tu další šamponový krasavec od Tigi, doufám že vám tahle značka neleze krkem, ale ukrývá super věci pro vlasy a myslím si že si každý vybere :).

Co slibuje výrobce :
Chránit chemicky ošetřené vlasy
Zlepšit rovnováhu vlasů a udržet vlhkost
Zlepšit rovnováhu bílkovin vlasy
Má dodat lesk a objem


Moje zkušenost :
Obal je vyšší láhev, která je vcelku úzká takže se bez problému vleze do poličky. Dávkuje se pumpičkou, ze které vyleze množství které si sama zvolím, žádny mačkání tuby a vylévání šamponu z ruky. Obal je šroubovací tak je možné kontrolovat kolik šamponu zbývá, nebo si po vypotřebování nalít jiný. Konzistence je gelovitá, možná něco jako řídší pudink. Parfemace je super svěží, voní po citrusech tak trochu jako multivitamín akorát bez toho chemického ocasu. Šampon málo pění, hlavně pokud mám mastnější vlasy tak je potřeba umýt aspon na třikrát, pokud nemám mastné vlasy tak stačí dvakrát. Vlasy jsou dobře umyté, nejsou vysušené a ani mi nedráždí pokožku hlavy. Pokud použiju jen šampon a žádný kondicionér tak jdou vlasy dobře rozčesat a mají pěkný objem, navíc se vydrží o dva dny dýl nemastit. Šampon mě příjemně překvapil a určitě si ho pořídím znovu.

Složení :
Aqua/Water/Eau (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamide MEA, Parfum/Fragrance (Fragrance), Amyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexylcinnamal, Limonene, Linalool, Phytantriol, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Retinyl Acetate (Vitamin A), Sodium Riboflavin Phosphate, Panthenol, Allantoin (Comfrey Root), Glycerin, Glycol Stearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, FD&C Yellow 6 Aluminum Lake (Yellow 6), CI 16035 (Red 40)

Cena : $8.95 / 220Kč
Obsah : 400ml
Dostupnost : eshop, kadeřnické potřeby

1 komentář:

  1. od TIGI - BED HEAD jsem ještě nic nezkoušela, ale všechno vypadá úžasně, hlavně tenhle sprej chci někdy zkusit :)

    OdpovědětVymazat