10. září 2013

Baviphat Apple AC Therapy Sleeping Pack

Ahoj holky,
dneska o jednom voňavém jablku. Jedná se o "spící masku" která funguje když vy spíte a ráno ji opláchnete. Super vynález hlavně pokud vás nebaví přes den na sebe plácat masky a čekat než uschnou.
Co se týče asijské kosmetiky je celkem těžké zjistit jak má přesně fungovat, takže je dobré prozkoumat internet a přečíst si dostupné recenze aspoň v angličtině. Pokud plánujete vyzkoušet nějaký výrobek je dobré si zjistit složení, protože některé produkty obsahuji alergeny.
Máte zkušenosti s asijskou pletovou kosmetikou?
Co slibuje výrobce :
- redukuje jizvy po akné
- rozjasňuje plet
- zklidňuje plet
- dokáže zjemnit plet pro lepší vymačkání hloubkového akné

Moje zkušenost : 
Asi nemá cenu popisovat zdlouhavě balení, jedná se o tvrdý plast ve tvaru jablka, uvnitř má krytku která obsahuje malinkatou lopatku - super věc, protože pokud byste masku nabíraly prsty tak by se tam dostaly bakterie.
Parfemace je silná a krásná jako jablečný džus, myslím si že si ji každý zamiluje, protože není vůbec chemická.
Konzistencí připomíná pudink a na plet se nanáší dobře. Po nanesení na plet je maska příjemně chladivá, nijak nestahuje pokožku, rychle schne a nenechává ulepený pocit. Takže když půjdete spát nemusíte se bát že by se na vás nalepil "čurbes".
Po umytí je plet svěží a jemná, jelikož maska obsahuje silikony a změkčovadla je poznat rozdíl hned po pár použitích, jizvy jsou světlejší a menší, akné se rychleji hojí a co je nejlepší - pokud máte černé tečky tak po této masce jdou dobře odstranit at už vytlačením nebo nosním páskem.
Rozjasnění je viditelné jen po nanesení masky po umytí ne.
Pokud vás trápí akné tak si myslím že maska stojí za vyzkoušení, já jsem si ji oblíbila, protože mi pomáhá redukovat jizvy po piercingu a usnadňuje mi odstranění černých teček.

* spací masku nanášejte vždy večer na vyčištěnou plet a smyjte ráno vlažnou vodou 
* maska se používá 2-3x týdně  
Složení :
Water / Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Cyclomethicone, Dimethicone, Caprylic / Capric Triglyceride, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Alcohol Denat., Betaine, Petrolatum, Yellow 6 / CI 15985, Allantoin, Phenoxyethanol, Yellow 5 / CI 19140, Parfum / Fragrance, Arginine, Carbomer, Disodium EDTA, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Triclosan

Cena : 8$ (160Kč)
Obsah : 100g
Dostupnost : Ebay

7 komentářů:

  1. To balení je super, i když mi přijde, že trochu kopírují TonyMoly... ovšem nejsem si jistá, třeba tohle bylo dřív a TM kopíruje je. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na slovo kopiruje začínám být těžce alergická :D, mám i jablko od TM a je to o něčem jiným, hlavně ten obal není tak bytelný :)

      Vymazat
  2. mně by zajímalo to změkčení pleti pro vymačkání hloubkového akné, protože jestli je to to, co myslím, tak to bych radši nemačkala ani po jakékoliv masce! párkrát jsem se o to pokoušela a za ty jizvy to nestojí :( ale jinak vypadá roztomile, ale vzhledem k tomu, že spím nejradši na břiše, tak nic pro mě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si že hloubkové akné jsou takové ty tvrdé černé tečky co dělají velké díry po vymačkáni.

      Vymazat
  3. koupila bych si to už jenom kvůli tomu sladkému obalu :D♥

    OdpovědětVymazat
  4. no teda čo už nevymyslia ale dobry typ aj ako na darček:)

    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Hodila by se mi:)
    a má pěkné balení:)

    OdpovědětVymazat