25. srpna 2013

Tigi Bed Head - Styleshots Epic Volume Shampoo

Ahoj holky,
dnes o dalším šamponu od značky Tigi- tentokrát to ale nebude taková hitparáda, šampon mě hodně zklamal a dokonce jsem i přemýšlela že už od této značky nebudu nic zkoušet. 

Co slibuje výrobce :
Žádné sulfáty
Velký a dlouhotrvající objem

Moje zkušenost :
Obal je velká tuba z měkkého plastu a v krásné růžové barvě, prostě k sežrání. Manipulace a aplikace je snadná, obal je měkký tak z něj jde šampon lehce dostat ven. Problém nastal když šampon spadnul a víčko se rozpadlo a pak to teklo všude. Parfemace je hodně sladká až žvýkačkovitá a má teda dost dlouhou výdrž. Konzistence je vcelku řídká až medová, měl tendenci ztékat z ruky.
Šampon má vlasům dodávat objem v celé jejich délce, ale to nedělá. Vlasy jsou sice nadýchané, ale vydrží to jen chvilku, pak vlasy zplihnou a je po objemu. Po umytí vlasy nevrzaly, ale ani se moc dobře nerozčesávaly.
Co mě dost mrzelo bylo svědění hlavy po každém umytí a jako finále se po 14ti dnech dostavily lupy. Dokonce se mi v místech u čela udělali malé pupínky.
Já si šampon rozhodně znovu nekoupím, zbyla mi tu čvtrtka tuby tak ju nějak doplácám a víc ho nechcu ani vidět.

Složení:
Water, Sodium C14-16 Olefin SulfonateIsopropylamine Dodecylbenzenesulfonate, Cocamide MEA, Glycol Stearate, Parfum (Fragrance), PEG-150 Distearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Panthenol, Polyquaternium 11, Sodium Chloride, Hydrolyzed Vegetable Protein PG Propyl Silanetriol, Hydrolyzed Wheat Protein/PVP CrosspolymerTetrasodium EDTA, Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Magnesium Nitrate, EDTA, Potassium Polysorbate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Hydrolyzed Wheat Protein, Methylisothiazolinone, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 17200 (Red 33), CI 60730 (Violet 2).

Cena : 13,99$ / 220Kč
Obsah : 250ml
Dostupnost : eshop, kadeřnické potřeby

7 komentářů:

  1. Mám od Tigi Some Like It Hot šampón a nic moc, snad jediné plus že nemá sulfáty..

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já nevím :D mám stejný šampon akorát větší objem. Tuším, že to je 750 ml a láhev má praktickou pumpičku .. Mě u něj naopak překvapila konzistence .. je mnohem hustější než ostatní šampony, co jsem zkoušela... a že jsem jich teda zkoušela hodně :). Právě se mi s ním hůř manipuluje, je potřeba hodně vody, aby šel vůbec do vlasů nějak dostat. Je fakt, že objem nic moc (což je samozřejmě mínus u objemového šamponu), ale žádné svědění či lupy se nedostavilo ... vcelku jsem s ním dost spokojená, používám ho v kombinaci se stejným kondicionérem a vůně je prostě božská a dlouho se drží ve vlasech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pumpičkový mám taky jeden a ta pumpička je naprosto dokonalá. Jinak vůně mi nevadí pokud ho nepoužívám moc dlouho pak se mi to převoní. Já jsem ho použivala s kondicionérem od Macadamia tak jsem přemýšlela jestli to nemůže být tím kondicionérem, ale s jinýma šamponama mi to nic nedělá.

      Vymazat
  3. U šampónů je to vždy značně individuální. Mám hodně dlouhé a husté vlasy a to je jediný šampón, který vytvoří opravdu velký objem. Ani žádná alergie, či vyrážka po dlouhodobém užívání.
    Má ale poměrně hustou konzistenci (trochu jako růžový žvýkačkový sliz) a špatně se s ním manipuluje, plus je fakt, že bez kondicionéru se dá velmi špatně rozčesat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám od nich víc druhů a tento je jednoznačně nejřídší, ale je fakt že oproti drogérkovým šamponům je dost hustý. Já mám vlasy krátky a husty a je dost těžky udržet pěknej objem bez tupírování :)

      Vymazat
  4. Ja tuhle znacku miluji. Obcas si koupim kondicioner na suche a poskozene vlasy. Ted zrovna nevim ktery to je, ale je s pumpickou a je oranzovy. Ja jsem naprosto spokojena, ale treba svagrova mela po nem vlasy hrozne

    OdpovědětVymazat