17. června 2013

DIY - Depotování očních stínů / Depot Eyeshadow

Ahoj holky,
tak budu muset články publikovat hned po napsání, jak jsem si všimla tak mě stihlo pár děvčat předběhnout :D, ale to nevadí .
Pokud nemáte rádi miliony krabiček -hlavně u mono stínů tak si můžete oční stíny přemístit do paletky. Na ebay se dá koupit velké množství paletek s různými průměry (2,6   .. 3,6 ... a 5,6 - tvářenková paletka).
Můžete si pořídit i Z-palette (nechápu proč dávat 400Kč za kousek kartonu :D) , jestli nemáte peníze na zbyt tak vám postačí obal od CD, DVD, dá se použít i krabička od olejových barev nebo nějaká jiná krabička co se dá uzavřít.
Abych to nějak neokecávala tak jsem přidala návod a na konci článku i krátké video.
Co budete potřebovat :
- oční stíny
- krabičku, box, obal 
- lepící štítky (koupíte v drogerii, papírnictví)
- nůžky
- fix nebo propisku
- žehličku na vlasy
- plochý šroubovák
Jak na to :
Oční stíny položíme na rozpálenou žehličku, necháme je chvilku nahřát aby povolilo lepidlo a stíny šly dobře dostat z obalu, po nahřátí zatlačíme na zadní stranu šroubovákem - na střed krabičky (pokud byste tlačily na jiném místě může dojít k tomu že se stín rozlomí nebo jinak poškodí). Stín se vyndá na papír a může se nechat zchladnout ( pokud chcete nalepit magnet) pokud budete lepit papírový štítek tak můžete hned na teplý stín a vložte do paletky...


Pokud potřebujete dát do paletky jinýstín nebo ho nahradit za nový tak stačí hranku podebrat špendlíkem a stín půjde vyndat.

12 komentářů:

  1. Takhle ty essence stíny vypadají mnohem lépe ;-) tak nějak elegantněji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím :) takhle ta paletka vypadá moc krásně :)) asi se do toho taky pustim:D

      Vymazat
    2. Mno šup a pak sem dej odkaz ;)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Sem čekala kdo se ozve :D ,mám nemocny nehty takže když nejsou nalakovany tak vypadají hrozně, to video bylo točeny těsně po odlakování :)

      Vymazat
    2. Tak to Leni znam, az budu tocit video, tak asi odpadnete :D po roce a pul jsem sundala akrylovky a muzu vam rict, ze je to sila. Jsou tak znicene a slabe ze je budu davit dohromady dalsi rok :)

      Vymazat
  3. Na svojí paletku se taky chystám, ale chtěla bych magnetickou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle paletky se prodávájí i magnetické jen jsou dražší v přepočtu za 300Kč

      Vymazat
    2. Já jsem chtěla něco na způsob Z-palette, ale jak píšeš dávat tolik peněz za kus papíru je na hlavu. Tak si jí asi vyrobim, ale jsem zvědavá, kde seženu samolepicí magnetickou fólii :D

      Vymazat
    3. folii zkus v obchodě pro tvořílky, nebo v papírnictví :)

      Vymazat
  4. super. chci se do toho take pustit,, protoze mono stiny nesnasim :) pomalu se jich zbavuji, ale koukam, ze se toho da vyuzit I jinak. Mimochodem s tim, ze neco napisu nebo neco objevim a nez natocim video nebo to dam na blog, tak mezi tim to ma uz hromada dalsich lidi zverejneno :) budu se muset polepsit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj přesně hlavně u essence jsou ty obaly naprosto hrozny, včera jsem si donesla bronzer a už je bez víčka :D
      Já jsem to sepisovala před měsícem, jen jsem měla naplánovany jiný články včera jsem váhala jestli to nesmazat, ale tak mám to jiny :) a to je hlavní.

      Vymazat