2. května 2013

Oriflame - Milk and Honey Gold

Ahoj holky tak dneska ne moc pozitivní zkušenost s kosmetikou od Oriflame, krémy jsem dostala na vánoce a strašně jsem se těšila až je vyzkouším a nakonec jsem byla akorát zklamaná. Určitě chci vyzkoušet ještě něco od oriflamu, protože zatím jsou moje zkušenosti spíš špatný.
Krém na ruce : Milk & Honey Gold Softening Hand Lotion

Tady začnu balením které je super má praktickou pumpičku kterou se dá dávkovat i malé množství.
Krém má hodně zvláštní parfemaci je dost výrazná (medová) a po vstřebání se mění na divný zápach něco jako žluklé máslo. Konzistence je hutnější a při mazání dělá olejový povlak - což prodlouží dobu vstřebání o pár minut. Když se vstřebá tak ruce zůstanou vcelku vláčné, ale měla jsem pocit jako bych je dlouho před tím máčela ve vodě.Po chvilce nepoznáte že jste si ruce namazaly.Za tu cenu seženete určitě mnohem lepší a účinnější krém. Určitě bych si ho znovu nepořídila.

Složení: 
AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE SE, PARAFFINUM LIQUIDUM, STEARYL ALCOHOL, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, IMIDAZOLIDINYL UREA, CETEARETH-20, PARFUM, METHYLPARABEN, STEARIC ACID, CARBOMER, PROPYLPARABEN, LINALOOL, SODIUM HYDROXIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, MEL, SINE ADIPE LAC, CI 47005, CI 14700
+ balení
- hydratace
- parfemace
- cena

Cena : 170Kč
Obsah : 150ml
Dostupnost : katalog

Krém na tělo :  Milk & Honey Gold Body Cream Luxury Edition

Tak tohle je zklamání na plné čáře, parfemace je přímo hrozná tady se nic nemění - tady už to prostě je. Jako mazat se něčím co smrdí jak nemytá lednička :D NE! Děkuji.A navíc čím dýl byl krém otevřený tak to vypadalo jako by se začal kazit. Konzistence je super, protože krém je řídší a tak se dobře maže, navíc nemám problém s olejovatěním jako u krému na ruce. Hydratace je slušná(odzkoušeno na nohách/chodidlech), jako kdyby byla lepší parfemace tak by to mohl být super pomocník. Určitě ho nepořídím znovu.

Složení:
AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE SE, STEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, MEL, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, CARBOMER, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, IMIDAZOLIDINYL UREA, CETEARETH-20, STEARIC ACID, SINE ADIPE LAC, PARFUM, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, CI 47005, CI 14700
+ balení
+ hydratace
- cena
- parfemace

Cena : 250Kč
Obsah : 250ml
Dostupnost : katalog

1 komentář:

  1. Vypadají úžasně!

    Právě na mém blogu probíhá giveaway o balíček kosmetiky a překvapení! Budu ráda, když se zapojíš:)

    OdpovědětVymazat