20. května 2013

Freeman - meruňkový peeling

Ahoj holky tak možná si nějteré všimly že se publikoval "článek" nebo spíš jen fotka, moc se omlouvám ale měla jsem to jen jako šablonu a na úplný článek jsem zapoměla dát datum. Přeju vám úspěšný týden :)
Co má dělat :
Uspokojující peeling, který nepoškrábe vaši pokožku! Jemně mleté skořápky z vlašských ořechů fungují  pro vyhlazení a obnovu povrchu pleti, zatímco meruňka a vitaminy C a E podporují zdravou obnovu buněk. Ideální pro všechny typy pleti.
- meruňkový extrakt
- vitamín C
- skořápky z vlašských ořechů

Použití :
Jemně vmasírujte na vlhkou pokožku. Dobře opláchněte. Použijte třikrát nebo čtyřikrát týdně

Moje zkušenosti :

Začnu klasicky balením které je pěkné a skladné, žádné zbytečné zdobení nebo multifunkční kartáčky. Obal je měkký a tak i lehce mačkatelný. A ted k obsahu - konzistence je hutná a na vlhkou plet se dobře roztírá. Samotný peeling má být na obličej, ale já ho používám na tělo, protože zrníčka(skořápky) které obsahuje jsou dost hrubé a tak na obličeji hodně škrábou. Takže pokud máte citlivější pokožku na obličeji nabude to nic extra. Na tělo je tento peeling vcelku dobrý, ale nic super extra bombového z čeho byste si sedli na zadek, takže udělá stejnou službu jako třeba peeling od Balei (a nebude to ani tak bolet vaši peněženku).
Po použití je potřeba se pořádně namazat protože vcelku dost vysušuje. Vůně je božská - něco jako zralé meruňky s jogurtem :).
Já si ho určitě znovu nekoupím, možná bude někomu vyhovovat, ale mě úplně nesedl.


Složení : 
WATER/AQUA/EAU, CETEARYL ALCOHOL, STEARIC ACID, GLYCERYL STEARATE, JUGLANS REGIA (WALNUT) SHELL POWDER, POLYETHYLENE, SODIUM COCOYLISOTHIONATE, POLYSORBATE 60, GLYCERIN, PEG-100 STEARATE, CARBOMER, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, TRIETHANOLAMINE, SODIUM PCA, PANTHENOL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) FRUIT EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) OIL, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL OIL, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL OIL, CITRUS NOBILIS (MANDARIN ORANGE) PEEL OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL (TEA TREE), PHOSPHOLIPIDS, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, PRUNUS DOMESTICA FRUIT EXTRACT (PLUM), THYMUS VULGARIS (THYME) EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E), ASCORBYL PALMITATE, RETINYL PALMITATE (VITAMIN A), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), DISODIUM EDTA, METHYLPARABEN, DMDM HYDANTOIN, PROPYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM), YELLOW 6 (CI 15985), YELLOW 5 (CI 19140), RED 40 (CI 16035)

Cena : 170Kč
Obsah : 250ml
Dostupnost : drogérie

Žádné komentáře:

Okomentovat