13. dubna 2013

Dermacol MAKE-UP COVER

Ahoj holky dneska se mrkneme na zoubek makeupu od Dermacol a to make-up cover. Pro mě to byl nějakou dobu učiněný zázrak hlavně na kruhy pod očima, ty mám hodně do modra a jdou jen stěží zakrýt.Jaké máte vy zkušenosti?
Já jsem si koupila jako první odstín 208 byl to nejsvětlejší jaký jsem v drogérii sehnala, pak následovala 209 a 210 ty jsem objednala tady. Tubička je roztomilá se zlatým povrchem (ten se mi začíná hodně ošoupávat a zlato mám všude). Obsahuje hutnou pastu, make-up má krýt nedostatky (pupínky, kruhy, jizvičky,skvrny), ale není to pro všechny. Konzistence je tak hutná že bez nanesení primeru(báze) může zalézat do vrásek nebo zvýrazňovat póry. Já mam celkem problém s rozšířenými póry a na tváře ho nemůžu vůbec použít bez báze.Plet sjednotí dokonale, až mrtvolně, proto si myslím že to není nic na denní použití (i s tím nejlepším konturování), na večer to není zase taková hrůza-pokud se nebudete fotit (fotka dole) on totiž dost odráží světlo ..Na moje modré kruhy mi pomáhá 208 ale musím ho dát jenom trošičku a hodně rozetřít. Make-up se dá míchat třeba s tónovacím krémem a dostanete dobře krycí make-up.Má být voděodolný což nemůžu potvrdit, stačí se trošku zpotit nebo namočit obličej a make-up po pleti začne sjíždět. Já ho můžu vřele doporučit pokud vás trápí nějaké to začervenání, pigmentové skvrny nebo silné kruhy pod očima místo korektoru, nevím jestli bude dobrý na hodně mastnou plet.. myslím si že ne a bude se srážet, protože je dost hutný.A nezapomeňte ho pořádně zapracovat jinak bude vidět :) a pozor na to abyste ho moc nepřepudrovaly :)

208 - hodně světlý odstín až skoro do bíla
209 - je dost do oranžova
210 - je do hněda
208, 209, 210
Cena : 129
Obsah : 30g
Dostupnost : drogérie, eshop

na fotce mám jen make-up cover 208 na celém obličeji (podklad primer od Rimmel) - je vidět že dost odráží světlo, protože v reálu jsem nebyla tak mrtvolná 


9 komentářů:

  1. Ja ho používam normálne na celú tvár :) myslím si, že keď si dáme na tvár trošku tochto make-upu a dobre rozotrieme, bude to fajn :) robím to tak ja..inak skvelá recenzia :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som naň čítala množstvo recenzií a veľmi ma zaujal tak si ho možno v blízkej dobe kúpim :)

    OdpovědětVymazat
  3. Používala som ho, kryje dosť dobre ale upcháva póry. Odtieň mi úplne sadol, keďže mám brutáne bielu tvár..A vďaka jeho hustote mi vpohode vydržal aj vo vode..Samozrejme keď som sa ho dotkla tak to bola katastrofa ale mne sa držal celkom fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. mám ho veľmi rada, často si ho miešam s tekutým make-upom :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nevypadá zle :)))

    zvu tě na svojí GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html BUDU RÁDA ZA TVOJÍ ÚČAST :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, myslíš že keď si ho budem miešať s tekutým make-upom, bude vhodný na denné nosenie? :D

    OdpovědětVymazat
  7. Sallia Yvonn : pokud zvolíš nějaký lehký tak určitě ja ho míchám s Dermacol Matt control a nebo s BB od Maybelline

    OdpovědětVymazat
  8. Asi by mi nejvíc vyhovoval ten hnědý. :)

    OdpovědětVymazat