2. dubna 2013

Balzamický krém Elizabeth / Nobilis Tilia

Ahoj holky dneska si dáme nějaké to mazadlo na ksichtík.Tento krém byl v LB a musím říct že jsem ho chtěla po prvním očuchání vyhodit, ale přece jen jsem mu dala šanci a nedopadl vůbec špatně.Víc se dočtete v recenzi :

Složení :

Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Glycine Soja Oil, Aloe Barbadensis Extract, Cetyl Alcohol, Cera Alba, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lecithin, Sodium Stearoyl Lactylate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Lactys Proteinum, Panthenol, Bursera Fagaroides Wood Oil, Xanthan Gum, Lactic Acid, Limonene, Linalool

Cena a balení : 

50 ml - 284Kč
100 ml - 364Kč
- balení je jednoduché a na první pohled moc nezaujme, mě se tak trošku rozpadlo, ale nemažeme se přece krabičkou

Co má dělat :

- pro normální, citlivou a suchou pleť
Má vypínat pokožku a působit také proti akné. Má zmírňovat podráždění pleti, podporovat přirozené funkce pokožky, regulovat pH. Svými účinky má navracet pleti svěžest, rozjasněný a mladistvý vzhled.

Konzistence a parfemace : 

Brrrrr když si vzpomenu na první použití. Krém mi smrdí .. hrozně moc mi připomíná sušené houby nebo něco takového takže nic pro rozmazlené frnáčky.Jediné co to zachrání je to že a obličeji nevydrží smrdět moc dlouho takže se to dá přežít.
Konzistence není nijak hutná ani mastná, je to spíš takový příjemný gel/krém.
Obsahuje kozí syrovátku a aloe vera (co bych dala za vůni aloe :D)

Moje zkušenosti :

Protože mi krém dost nevoní používám ho i po holení proti pupínkům a na ty funguje dokonale.Plet pěkně vyživý a nechá ji hladkou a svěží. Na obličej ho použiji jen občas a to když mě vyraší nějaký ten pupen (na pupínky účinkuje celkem slušně, hlavně po tom co je rozmasakrujete, pěkně se zatáhnou a už se neukážou), a potom taky po chemickém peelingu nebo nějakém větším čištění - to mám plet hrozně citlivou a dost napnutou, ale tento krém snesu bez problému a ani se mi neudělají fleky jak u jiných krémů. Nijak nezanáší póry ani se po ní plet neleskne, vsakuje se rychle jediné co mi vadí je to že zanechá lepkavý film - ten sice zmizí, ale nějakou dobu to trvá.Pod make-up bych ho určitě nedávala.A pokud by někoho zajímalo jestli bych si ho koupila znovu tak překvapivě - ano. A to hlavně díky tomu že mi dokáže pomoct když to potřebuji.


1 komentář:

  1. strašne som lenivá aby som si mastila tvár a to ráno a aj večer. :D
    tento by aj tak veľmi na moju tvár nebol lebo ju mám mastnú :/

    OdpovědětVymazat