23. března 2013

VOLCANIC CLAY - nosní pásky

 Dneska tu pro vás mám pásky na frnáček.Pásky vyrábí tato značka dvoje (černé uhlí / černé uhlí a aloe). Pásky jsem koupila na ebay a ráda bych vám o nich řekla co nejvíc, ale všechny nápisy na krabičce jsou korejsky :D a tento jazyk neovládám. Já jsem s něma spokojená a koupím si další balení, navíc cena ne vůbec vysoká.Pokud byste někdo měli zájem tak vám je můžu koupit až si budu objednávat další :) nebo vám za něco málo poslat třeba 1 pásek na zkoušku (v obálce by to mělo být s poštovným tak za 20Kč).

Složení :

PVP, WATER, SLICA, CHARCOAL POWDER, DIMETHICONE, DIPOTASSIUM, GLYCYRRHIZATE, MONTMORILLONITE, GLYCINE SOJA (soybean) seed extract, TITANIUM DIOXIDE, SORBITAN SESQUILEATE, POLYSORBATE 60, PARFUM, CI 77499, METHYLPARABEN

Použití :

Navlhčete si nos- nejlíp vlažnou vodou, pásek sloupnete od folie a přiložíte na nos - pořádně pásek uhlaďte, aby nesklouzl nebo se jinak nepohyboval při mluvení. Pokud se vám pásek zdá málo vlhký (to poznáte podle pnutí na nose) tak ho ještě trošku navlhčete.Nechte působit 10-15min. Pak ho jednoduše sloupněte.Jde to lehce a nemusíte se bát že by jste si nějak poškodily pokožku. Po sundání přetřete micelárkou nebo nějakou pletovou vodou.
- nemají se používat víc jak 2 pásky za týden
Pásek při schnutí

Balení :

Made in Korea
thefaceshop.com - odkaz z krabičky
thefaceshop - odkaz na jejich facebook
- s pásky jsem spokojená, hned na první pokus vytáhly z teček hodně špuntíku. Nos byl čistější a póry byly stažené, pokožka na nose zůstala jemná a nebyla podrážděná, navíc pásky krásně voní což je plus když to máte mít na nose. Pásky používá i přítel, a ten má na nose šílené krátery :D a to byste měli vidět jakej má ted frnáček :))
- pásky po aplikaci jsem nefotila přijde mi to vrcholně nechutný
- tady nejde jinak než :

Cena : 4,78$ (90Kč)
Obsah : 7 pásků
Dostupnost : Ebay
☺☺☺☺☺

4 komentáře:

  1. Mě nikdy žádné pásky nepomohly, ale tyhle vypadají lépe :)

    OdpovědětVymazat
  2. ešte som pásky neskúšala ale rada by som! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. ja chci zkusit ještě niveu, baleu jsem zkusila a nic mi to neudělalo tak uvidím..jinak s těmato jsem 100% zpokojená

    OdpovědětVymazat
  4. už jsem vyzkoušela pásky asi od tří značek, ale pořád to není to co bych si představovala

    Zvu tě k sobě na jarní giveaway http://by-anett-s.blogspot.cz/2013/03/jarni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat