26. května 2013

Toni & Guy stylingové přípravky

Ahoj holky.
Jak jste si mohly všimnout v nákupech za březen se objevily i stylingové přípravky od Toni and Guy. Musím se přiznat že jsem byla zklamaná, protože si pod pojmem profesionální kosmetika představuju úplně něco jiného. Navíc cena není nijak nejmenší. Přeji vám pěknou neděli.

Toni&Guy Extrémně tužící lak na vlasy

Lak na vlasy, který má mít extra tužící schopnost a nemá vlasy zatěžovat a slepovat. Balení je klasické, ale co musím vypíchnout je rozprašovač, má dost velký rozptyl a nehrozí že by lak stříkal v pásech. Lak má 250ml což je klasická velikost. Cena laku je 270Kč.
Tak jako u většiny laků je to ale přesně naopak, lak sice fixuje dobře, ale vlasy jsou po něm dost těžké a tak už po nějaké době začaly padat a ztrácely natupírovaný a pracně vytvořený objem. Pokud máte vlasy hodně jemné tak se tomuto laku vyhněte velkým obloukem. Vlasy jsou po nalakování dost slepené, ale nejsou lesklé a nevypadají mastně. Co mi dost vadí je parfemace, vůně je stejná jako u šamponu, ale tady je mnohem víc intenzivnější a na vlasech se drží neuvěřitelně dlouho. (Pokud jdete někam kde se kouří je to super, nebudou vám vlasy tak cítit, ale na běžný den při větších teplotách to strašně dusí a otravuje. Lak můžu doporučit pokud máte normální vlasy nebo potřebujete jen fixaci na denní nošení, na nějaké vysoké výčesy nebo párty účesy to nebude.
Takže si ho už nekoupím, protože chci zkusit nějaký jiný např. od Tigi .
Cena : 270
Obsah : 250ml
Dostupnost : Drogérie

Toni&Guy Ochranný sprej pro fénování vlasů
Tak tady nevím co pomalu napsat, těžko totiž říct jestli vlasy chrání nebo ne. Co je super je rozprašovač je udělaný tak aby vlasy po nanesení nebyly zbytečně moc mokré. Já ho používám jen na fénování do vlhkých vlasů.  Vlasy neslepuje ani nemastí, jediné co mi vadí je to že mám pocit že se po něm vlasy rychleji mastí. Sprej má 150ml což na nějakou dobu vydrží a stříkátko  můžete použít na něco jiného. Co mi přijde směšný je cena 299Kč jako myslím si že stejnou službu vám udělají i mnohem levnější varianty.
Parfemace je stejná jako u laku jen mi přijde že je z něj cítit ocet.
Já si dělám zálusk na jinou termo-ochranu takže tento si už určitě nekoupím. Není to nic co by vašim vlasům uškodilo, ale ani nic co by stálo za tři stovky.

Cena : 299
Obsah : 150ml
Dostupnost : drogérie

2 komentáře: