16. května 2013

Tigi BED HEAD - Urban Antidotes for Dry Damaged Hair

Ahoj holky.
Tak dneska vám ukážu značku kosmetiky na vlasy kterou jsem si naprosto zamilovala, líbí se mi její barevné obaly, ale nejdokonalejší je obsah :). Tohle je prozatím šampon který má první místo v pomyslném žebříčku a přeskočil i  Toni and Guy.
Složení :
Aqua (Water/Eau), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Glycerin, Carbomer, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Polyquaternium-10, Mica, Hexyl Cinnamal, Tetrasodium EDTA, Butylphenyl Methylpropional, DMDM Hydantoin, Polyethylene, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene, Citric Acid, PPG-9, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 77891 (Titanium Dioxide)

Co slibuje :
zpevnění vlasů
podporu barevné stálosti u barvených vlasů
pomoc při krepatění po barvení

Moje zkušenosti :
Balení je super lesklé a vcelku praktické, tubička je z měkkého materiálu tak nebude problém šampon vymačkat do poslední kapky. Nemám ráda když mi šampon z lahvičky vyteče mimo ruku jak je řídký tady je konzistence šamponu hustá až krémová - něco jako řidší med takže mi odpadá velká spotřeba díky mojí nešikovnosti navíc je to praktická věc třeba do sprchy.
Parfemace je ovocná a ve vlasech vydrží do druhého dne teda pokud ji nepřerazíte jiným vlasovým přípravkem. Musím smeknout před tím jakou šampon tvoří pěnu a jak dobře umyje vlasy. Já jsem zkoušela umýt vlasy cca týden nemyté a už po prvním napěnění byly vrzací, takže u druhého byly 100% čisté. Jinak zkoušela jsem to i s šamponem od Toni and Guy a ten si zase tak dobře nevedl. Bez použití kondicionéru nebo masky jsou vlasy jemné, lesklé a neztrácí na objemu, dobře se rozčesávají. S kondicionérem jsou vlasy těžší a objem na druhý den je menší. Tento šampon můžu s klidným svědomím doporučit hlavně pokud vám chybí objem nebo byste chtěly mít lesklejší vlasy.
Já u této značky nějakou dobu zůstanu a vyzkouším ještě nějaké přípravky. 
* chtěla jsem zkusit jak moc bude vymývat čerstvou barvu z vlasů a tak jsem ho začala používat hned po barvení, choval se jak jiné šampony a vymývání barvy nijak neomezil ani nezastavil.


Konzistence
Cena : 180Kč
Obsah : 250ml
Dostupnost : eshop

3 komentáře:

  1. Tuhle kosmetiku mám právě doma a jsem naprosto spojená! :)

    OdpovědětVymazat
  2. :) máš něco co bys mohla doporučit :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku na vlasy mám moc ráda, mám tenhle šampon (a souhlasím s tvojí recenzí), pak ještě jeden - Some Like It Hot (ten je ještě lepší!) :) Co se stylingu týče, tak krém na vlny, ale na můj vkus je docela lepí, ale držej pěkně, to jo...A moje láska, slaný sprej :) Nádherně vytvaruje vlny, dodá objem a má úžasnou letní vůni :)

    OdpovědětVymazat