5. července 2015

My Top 15 Favorite YouTubers

Ahoj,
dneska trošku z jiného soudku a lehce oddechově. Ráda bych vám představila mých pár oblíbených YT tvůrců, bude tu od každého trošku.
Celkově jsem pasivní sledovatel, nedávám like, nepíšu komentáře (to se mi musí sakra chtít). A navíc mám Adblock, protože nesnáším reklamy. YT využívám většinu času jen na přehrávání hudby.

Před rokem jsem YT žila, každý den jsem sledovala desítky videí a pak přišel zlom, videa mi přišla stejná a nudná. Taky jsem přišla na to že je to větší žrout času než televize.

Sleduji hlavně zahraniční YT scénu, ta naše mě nechává chladnou až na pár výjimek.
Nejsem milovníkem českých blogerek, protože z 80% točí všechny to samé. Nejvíc mě irituje mluvený projev, sama mluvím nespisovně a používám nářečí, ale když někdo přehrává a gestikuluje že si div oko nevypíchne mi prostě vadí, mám ráda videa u kterých můžu usnout a nebo pracovat, odreagovat se.

Další jsou dlouhá videa, kde se za prvních 10 min. dotyčná omlouvá jak nestíhá a bla bla bla (strašně mě nudí neustálé obhajování kvůli únavě, škole, světlu a času.
Ukazování jednoho výrobku ve čtyřech videích, vím že kosmetika je drahý koníček, ale pokud chce člověk točit kosmetická videa tak by měl mít o čem točit.
Prostě když dlouhé video tak at to má šmrnc a švih.
Ale aby to nebylo jen o tom co mi vadí tak zde jsou mí oblíbenci.

I když se to zdá divné tak mě kosmetická videa baví jen tak okrajově (kosmetiku sleduji přes blogger je pro mě jednoduší prohlédnout si daný odstín, než abych pořád zastavovala video) víc mě baví DIY, lets play Sims 4 a WOW, streamy a morčata.
Do komentářů mi napište vaše oblíbené tvůrce, nebo pokud točíte tak mi to dejte dolů (určitě se nebojte).

DIY :
Videí s touto tématikou je na YT velké množství a jsou naprosto skvělé, oddechové a kreativní.

DIYlover
Odkaz na  YT

Tanamontana100
Odkaz na  YT



Lets Play :
Hraju jen pár her, ale TS4 a WOW vede na plné čáře, tyto videa vám mohou pomoct když chcete stavět, používat cheaty a vychytávky třeba na odstranění cenzury.

Deligracy
Odkaz na  YT

DefinitelySims3Lover
Odkaz na  YT


Trocha těch kosmetický videí :
Tady je to málo maličko co sleduju pravidelně, ještě tu mám pár zahraničních blogerek, ale to jsou ty známé jako třeba Zoella, Bethany Mota ... a ty netřeba zmiňovat.

dana shoko
Odkaz na  YT 


TinaNaté
Příjemná slečna, zaměřuje se na přírodní kosmetiku.
Odkaz na  YT 

Marie Patková
Moje pohádka na dobrou noc, Maruška má jemný a dětský hlásek. Točí hlavně kosmetická videa.
Odkaz na  YT 

Radka K.
Většinou si ji pouštím k vaření, nemůžu si pomoct ale má naprosto zajímavý hlas a když mi třeba obsah nic nedá tak hlasově mi přijde uklidňující.
Odkaz na YT


TymetheInfamous
Dokonale extravagantní a bláznivá
Odkaz na YT 

thekatvond
Miluju její tetování, styl oblékání a líčení. Je to člověk co si zaslouží obdiv za to že zvládá tolik věcí najednou.
Odkaz na YT 

hollyannaeree
Odkaz na YT 

Streamy sleduji jen od jednoho člověka a tím je FattyPillow , protože hraje WOW, nemá problém si ze sebe udělat srandu. 
I když je sprostý jako dlaždič tak jeho pohodové streamy nemají chybu.
Stream můžete sledovat zde : Twitch
FattyPillow
Odkaz na YT 


Morčata :
Brzy tu bude článek kde vám představím naši zvířecí domácnost. Morčata jsou antistresová zvířata a člověk je prostě musí milovat.
carislittlepiggies
Odkaz na YT 

Valerie'sZoo
Odkaz na YT 

Pets Palace TV
Odkaz na YT 

4 komentáře:

  1. Já na YT videa koukám vždycky v poseli před spaním, už taková moje tradice :D
    Jinak já naopak nesleduji zahraniční videa, protože bych jim prostě nerozuměla a koukala bych se jen na "obrázek" videa. Takže jsem ráda i za nějaké naše beauty youtuberky. Mezi kterými, které sleduji je i Maruška, kterou jsi zmínila ty:)

    OdpovědětVymazat
  2. ja videá najčastejšie pozerám pri jedle :D a české holky som poznala, ostatné nie, ale zaujala ma hollyannaeree :) takže vďaka za tip!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám obdobia, kedy poterám youtube stále a obdobia, kedy mi to všetko príde nudné. Ale mám pár oblubencov, ktorých videá si pozerám hneď keď sa objavia. Myslím, že čo sa kozmetických videí týka, mala by si skúsiť TheMakeupChair. Robí velmi krátke, jasné a výstižné videá, čo ja osobne preferujem.

    OdpovědětVymazat