14. června 2015

Flormar kosmetika

Ahoj,
Pokud nemáte rádi negativní recenze tak to hned zavřete. Ne že bych neměla tuto značku ráda, ale nepřijde mi zajímavá. Je fakt že kdysi jsem měla paletku, která byla fajn. Pak tu mám tvářenku a rtěnky  neříkám že všechno od této značky je špatné, ale mě to prostě nebere.
V týdnu jsem dávala fotku na insta. že jdu depotovat Flormar.
Sice jsem stíny vydepotovala, ale jak můžete vidět na fotkách dole, tak paletka není plná a to proto že ty matné stíny jsou strašný, hrozny, děsivý a po nahřátí praskají a metalické zase vyskakují z plechové destičky, takže jsem to po dvou hodinách vzdala a několik rozmlácených stínů jsem vyhodila.
Takže s chladnou hlavou jsem dopsala recenzi a uvidím jestli paletku někomu nedaruji.
Můžu říct že dost lidí odsuzuje stíny od Essence, ale ty jsou kvalitou vysoko nad Flormar.
Pokud vás stíny lákaly tak radši vezměte těch 50Kč a kupte si stín od Glazel nebo Catrice, tam máte aspoň jistotu že bude pěkně pigmentovaný.

- ten kdo dělá Flormar obaly je úplně mimo, oni narvou mini zrcátko do stínu a ta hrubá strana dělá rýhy do stínu (jeden stín byl úplně dodrbaný až na plíšek) a vzhledově žádná sláva.



Neonové oční stíny :
Tady můžu říct že za mě ne hned ze startu. Pigmentace je pěkná jen v krabičce nebo když stín nanáším prstem na bílý podklad. Jak na ně vezmu štětec tak práší jako blázen, vůbec nejsou intenzivní a je problém aby z nich člověk dostal vůbec nějaké koukatelné líčení.
Pokud znáte dětskou sadu na líčení tak ty stíny jsou podobné kvality.


Všechny stíny jsem nanesla na suchou ruku prstem (ve dvou až třech vrstvách)
N107- královská modrá
N108- fialová
N101- citronová
N105- limetkově zelená


Metalické oční stíny :
Tady je to o něco lepší. Stíny jsou pěkně lesklé, ale taky je tu problém s pigmentací a tak je nanáším prstem nebo pěnovým aplikátorem.
Dají se špatně stínovat, protože ty třpytky se oddělí od základu stínu a pak to vypadá jak jedna velká šmouha.
Výdrž je dobrá, ale musíte požít bázi a pro dobrou intenzitu bílou tužku.


A002- bílá
A001- stříbrná
A005- lahvově zelená (je vidět že dělá šmouhy)


A003- zlatá
A004- měděná tento odstín dost flekatí a je problém ho nanést rovnoměrně
A006- modrá je asi jediná barva co Flormar umí


A008- neonka jde do modra a má kovové odlesky
N102- neonově oranžová se zlatými třpytkami
A007- fialová s jemným shimmerem (ale to je panečku pigmentace)
N106- "dokonale" pigmentovaná zelená


Flormar SuperShine Lip Gloss 
Balení je jak z tržnice.
Jediné plus je aplikátor. Konzistence je lepivá a nepříjemná. Lesk obsahuje milion třpytek a na rtech je krupicový.
Voní sladce po vanilce.
Cena je 129 Kč
Já mám odstín : 112



Flormar Supermatte Nail Enamel
Obyčejný lak na nehty. Schne celkem rychle, ale nevím kde soudruzi udělali chybu, protože lak mi schne leskle a já jsem čekala matný finish.
Vydržel mi jen dva dny, což není nic pro mě.
Stál 29Kč a další bych si koupila jen na lakování nehtů na nohách.

M103
- je bílá barva, na dobré krytí je potřeba aspoň 3 vrstvy

M118
- neonově růžová, kryje ve dvou vrstvách


11 komentářů:

  1. Laky mají opravdu pěkné odstíny :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Já s touto značkou nemám zatím žádné zkušenosti, ale je mi docela sympatická a ráda bych od nich v budoucnu něco vyzkoušela. Většinou čtu hodně chvály právě na jejich laky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Magnetické a efektové laky mají super, pak ještě neonová kolekce byla fajn

      Vymazat
  3. Tyjo, taková negativní recenze se hned tak nevidím :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já mám značku Flormar zatím dost ráda. Mám stíny neonové, nikde se mi neodírají, mám je už dva roky. Ani mi nepráší :O Nanáším je plochým štětcem a krásně drží na oku celý den. Je to divné. Hodně jsem spokojená i s jejich stříbrnou tekutou linkou a konturovacím pudrem. Teď mají výprodej neonových a metalických mono stínů a já jsem si jich několik objednala, tak jsem fakt zvědavá. Zatím jsem byla spokojená se všemi jejich výrobky. Minulý měsíc jsem nakoupila 4 laky a 2 lesky, vše bylo v Tetě ve výprodeji po 5 Kč, tak jsem jásala nad tou slevou. Tvůj článek mě překvapil. Zrovna včera jsem o nich psala, je tu ukázka líčení (to druhé), kde mám ty neonové stíny a tu linku:
    Měj se ráda - stříbrné líčení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsem rozmlsaná, ale mě ta pigmentace přijde vážně dost slabá. Na linky se mrknu, protože musím nějaké metalické pořídit.

      Vymazat
    2. mně právě připadají kvalitou o hodně lepší než essence, který si taky kupuju, no a teď je má flormar za 29 ve slevě. Třeba je to jen tím, že když tu začínali, měli je kvalitnější, protože je mám už dva roky. Prostě co výrobní série, to jiná kvalita, jak už to ve výrobcích pro český trh bývá :(

      Vymazat
    3. Já mám paletku se čtyřma stínama starou asi 3 roky a ta je skvělá, takže když jsem tyto stíny zkoušela jsem byla hodně překvapená. Jinak od Essence mam 2 palety vydepotovany a z 30 stínu je tam blbě pigmentovany jeden, ale nedavno jsem si koupila mono stín, který mi došel a ta kvalita, odstín byla úplně jiná

      Vymazat
  5. Tyjo, tak tieto produkty, sa teda vážne nepodarili a k tomu tie neonove tiene sa mi hned zapačili,no pigmentacia je naozaj slaba, možno s nejakou fakt dobrou podkladovou bazou. Ten lesk vyzerá teda hrozne, nepáči sa mi ani odtienovo ani obalovo :-D

    OdpovědětVymazat