23. dubna 2014

ALPECIN Hair Energizer - Coffein Shampoo C1

Ahoj holky,
značka Alpecin je určena spíš pro muže ( podle diskuzí i podle parfemace ) taky proto že má zabranovat dědičnému padání vlasů a na to trpí víc muži.
Mě padají vlasy klasicky celé jaro a podzim a nebýt tohoto šamponu tak už mám dávno plešku.
Nějak se nezjistil důvod proč mi vlastně vlasy padají a tak jsem si musela najít vlastní způsob jak se tomu bránit.
Brzy vám sem dám i recenzi na vlasovou vodu.
Máte zkušenosti se značkou Alpecin ?


Použití :
Nechejte působit po dobu 2 minut – od aplikace šamponu po opláchnutí.

Co slibuje :
- posiluje oslabené vlasové kořínky
- zabraňuje dědičnému vypadávání vlasů (Androgenní alopecii)


Moje zkušenost : 
Lahvička je z pevného plastu, s klasickým uzávěrem, šampon má dost silnou pánskou parfemaci, která na vlasech vydrží i chvilku po uschnutí , pokud použijete kondicionér nebo masku tak to přerazíte, ale pokud nepoužijete nic tak vlasy voní svěže a pánsky (hodně mi připomíná vodu po holení Nivea).
Šampon je na hlavě příjemně chladivý (fajn na léto) a dobře pění, pokud máte sušší konečky, tak doporučuji vyživit , protože šampon má tendenci vysušovat vlasy a sebrat jim lesk.
A ted k účinkům - ano opravdu funguje a dokonce dost brzo, pokud ho použijete podle návodu a vážně vydržíte 2minuty tak vlasy po 2-3 umytích nebudou padat v takovém množství ( u mě to bylo ze 105 vlasů na 60 za den).
Doporučuji šampon používat dlouhodobě nejlépe měsíc v kuse a pak střídat s nějakým oblíbeným co nemá kofein aby si pokožka po nějaké době nezvykla.
Vlasy po něm moc rychle nerostou možná vám přidá nějaký milimetr k dobru, ale nemůžete čekat že to bude 5cm za měsíc.
Proti padání má skvělé účinky a dokonce pokud se vám dělají lysinky(kouty) tak po delší době jsou vidět malinké vlásky.
Myslím si že silná pánská parfemace se dá přežít a tento šampon určitě stojí za vyzkoušení, at už jako prevence proti padání vlasů nebo pro podporu růstu.


Složení :
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, LAURETH-2, SODIUM CHLORIDE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, PANTHENOL, CAFFEINE, PARFUM, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CITRIC ACID, SODIUM CITRATE, POTASSIUM SORBATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, MENTHOL, POLYQUATERNIUM-7, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, ZINC PCA, NIACINAMIDE, LIMONENE, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 60730, CI 42090.

Cena : 109 - 140Kč
Obsah : 250ml
Dostupnost : lékárna

3 komentáře:

  1. Používala jsem a byla jsem spokojena, plnil co měl :) až spotřebují tunu šampónů tak zase koupím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přemýšlela jsem, že ho zkusím. Vlasy mi sice nepadají, ale kdo by nechtěl zahustit, že. :) Ale zatím jsem neměla potřebu. Na podporu růstu mi hodně pomáhají zábaly z kokosového oleje, zkoušelas?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokosový olej jsem zkoušela, ale tvoří semi po něm mastné lupy. Ted zkouším ricinový olej tak uvidím :)

      Vymazat