5. března 2014

MUA - Matte Lipstick Scarlet Siren

Ahoj holky,
dneska bych vám chtěla ukázat rtěnku co mám ze swapu. Od MUA mám nějaké rtěnky z doby kdy tento boom přišel do Čech.
Vím že tenkrát jsem nakoupila kupu produktů a utratila za ně pár korun, nadšení mě přešlo když jsem zjistila že mají na prd obaly nebo že jsou špatně pigmentované a od té doby jsem si nic nekoupila.
Co vy a MUA kosmetika?
Pěkný den.

Začnu klasicky obalem, u MUA kosmetiky je to většinou sázka do loterie, někdy jsou obaly pevné a dobře drží jindy jsou rozviklané a nedovírají se.
Moje rtěnka má zrovna ten špatný obal a víčko na ni nejde dovřít a tak se otevírá. Což znamená že je nepoužitelná do kabelky a na přenášení.
Parfemace je jemná a sladká

Doporučuji nanášet na ošetřené rty, ale přesto suché - pokud by na rtech je balzám tak má rtěnka tendenci se rozpíjet a nedrží tak dobře.
Konzistence rtěnky je dost suchá a špatně se nanáší, hrozně moc to drhne. Když se mi podaří rtěnku nanést tak vypadá nádherně, je dokonale matná a na rtech pěkně drží, nikam necestuje ani se nerozpíjí. Kupodivu nemá tendenci lézt do vrásek, ale jeden velký problém s ní mám že (pokud ji aplikuji často znovu) začne dělat žmolky hlavně u kraje rtů což je hrozně nepříjemné. Co mě překvapilo že nevysušuje.
Výdrž je víc než dokonalá, vydrží přes 3 hodiny aniž bych ji musela obnovit- nemá problém s jídlem ani s pitím.
Rtěnka se ze rtů ztrácí rovnoměrně a tak nedělá konturu okolo rtů.
Když pominu aplikaci a to že se rtěnka nemůže aplikovat 5x za den tak je fajn, neskáču z ní metr vysoko, ale ani nemůžu říct že je to propadák. Rtěnku doporučuji všem co se jim líbí matný efekt a nevadí jim sušší konzistence. Nedoporučuji pokud máte často popraskané rty.


Odstín Scarlet Siren
- čistá červená bez podtónu, nezvýrazňuje žluté zuby, myslím si že tento odstín červené sluší všem

Cena : £1.00 / 40 Kč
Obsah : 3g
Dostupnost : http://www.muastore.co.uk

5 komentářů: