18. září 2013

Co přineslo září 2013

Ahoj holky,
tak jsem tu s nákupama za září. Jak je vidět tak jsem moc neutrácela. Začínám už nakupovat dárky :D a tak moje potřeby jdou tak trochu stranou, navíc všechno co chci mám tak si jen tak udělám radost. Největší položkou je sérum na řasy, které jsem si nechala koupit od Sarah (hlavně proto abych nekoupila fake :D). Byla jsem v Dmku a tam už mají novinky od Essence, nic mě nezaujalo a zjištuju že se nevyplatí do toho investovat. Jinak mě překvapila dost předražená led lampa :D (kdo si jí koupí je fakt blázen dá se koupit za 500Kč). Celkově mi to přijde  že se hodně "inspirují" u jiných značek, takže většina výrobků je bez nápadu.
Pak jsem se dozvěděla že budeme na jaře stěhovat do většího (jupííí) a tak budu mít vlastní místnost (šatnu) a taky budu mít konečně novou skřínku na kosmetiku, s tím souvisí i to že se mě ptáte jestli natočím znovu skladování kosmetiky - natočím, ale až příští rok. To je odpověd i na otázku jestli natočím boty a kabelky, tak tady v těch mini prostorách je moje uskladnění hodně provizorní, takže vydržte a všechno bude.
Jinak mě dost rozčiluje Blogger, pořád mi mění velikost písma a otáčí fotky, tak doufám že se dá co nejdřív dohromady.
Přeji vám pěkný den a napište mi číms te si udělaly radost vy :)

Nutra Luxe Lash MD 3ml - 50$ (1000Kč)*
- doporučuji abyste si nechali poslat jako gift - vyhnete se proclení


Tonymoly Red Honey Cream 80ml Appletox - 8,5 $ (170Kč)*
Missha BB Boomer 40ml - 6,2 $ (120Kč)*
Skin79 Vital Super BB krém 15g - 5,59 $ (110Kč)*
TonyMoly Tomatox Magic White Masáže 80g - 7,3 $ (140Kč)*


Psaníčko Ebay - 8$ (160Kč)*
- vypadá jinak než na fotce, ale je super

Novinka od Guess Girl Belle - 50ml za 470Kč

Akrylové barvy Ebay - 6$ (120Kč)*
Akrylový pudr 12ks Ebay - 4$ (80Kč)*
Třpytivý prach 12ks Ebay - 4$ (80Kč)*

* 1$ = 20Kč

16 komentářů:

  1. Appletox mám v plánu si pořídit už hrozně dlouho, měla jsem vzoreček a byl hrozně příjemný a a vůůůně! Jsem zvědavá co na něj řekneš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla vzoreček tak jsem ho koupila podle něho, voní vážně božsky :)

      Vymazat
  2. Já věděla už podle toho nadpisu, že to ani nemám otevírat ten článek :D já to prostě nechápu pořád tam číhám na cokoliv paletku, stíny, bb cream a nic a ty máš zase dva bb krémy za 100 já se jdu zahrabat pod zem už ale jako to snad ani není možný fakt :ó(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí :( , mám pocit že BBboomer stojí normálně na Ebay kolem 150Kč a ten oranžový BB jsem vydražila snad až o pul 5 ráno :D. Je fakt že na ebay trávím hodně času a to hlavně v noci nebo nad ránem. Ale zase třeba se ti taky poštěstí. :)

      Vymazat
    2. Příjde mi, že na to máš prostě štěstí :)

      Vymazat
  3. oranžový BB jsem měla a měl sice pěkný odstín, ale hodně zvýrazňuje třeba pupínky, dělal kolem nich takové mapy :( a ty TM věci musím taky někdy vyzkoušet, ale teď mám všeho moc a vítězí mé racionální já :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé pošli mi kousek racionálního já :)

      Vymazat
    2. navíc k racionálnímu já patří i to, že nemám účet na ebay, všechno jde přes přítele a když mu pošlu odkaz, co mi má objednat, tak mi řekne "toho máš dost, nic nedostaneš" :D :D

      Vymazat
  4. To sis pěkně udělala radost :) Já mám bílej lak na nehty, kterej už jsem dlouho chtěla a pak boží skleničku z Ikei :)
    http://head-up-baby.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. nič nepoznam ale vyzeraju zaujimavo všetky:)
    http://aj-ro-na.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Kabelka nádherná :)

    werushberry.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Tak já tedy nevím, jak jsi na tom ty s těma investicema, ale já od té doby, co jsem si začala pořizovat takové nové věci do domu ( starožitnosti ) a na nich vydělávat, tak si od té doby mohu dovolit daleko více kosmetiky, než tomu bylo doposud a mne to hrozně baví. Ale samozřejmě, to je moje, velice riskantní cesta :) Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat