11. dubna 2013

Toni & Guy -šampon a kondicionér na jemné vlasy

Ahoj holky dneska tu pro vás mám šampony z kterých bylo hodně lidí nadšených, hlavně proto že se dají sehnat v Dm drogerii a že je to super vlasovka. Na druhou stranu kamarádka která k této kosmetice má odpor, protože je štoura do složení. A tak tvrdí že je to dost předražená obyč. drogérkové kosmetika.
- k tomu složení??? já se v tom vůbec nevyznám :D a doufám že nebudu za blbce, ale nijak jsem se o to ani nezajímala.. proto vám vypisuji složení u výrobku, protože vás by to třeba zajímalo :)
  • Šampon :
- největším překvapením byla vůně je jemná a nijak není cítit po uschnutí, konzistence je řidší, šampon dobře pění a i  při prvním použití vlasy pěkně omyje aniž by se zdály mastné
- já ho používám 2x po sobě a vlasy pak pěkně vržou, což pro mě znamená že by měli být čisté
- pokud použiji šampon bez kondicionéru tak jdou  vlasy blbě rozčesat, ale zato mají mega objem a trvá jim delší dobu než se zmastí (u mě to byly dokonce 3dny)
- Šampon i kondicionér mají obsah 250ml a cena je 230Kč, obal má praktický klikací uzávěr a tím odpadá složité otevírání, kulatá a vysoká lahvička je skladnější.
- netvoří se mi lupy ani mi nevysušuje pokožku hlavy
♥♥♥♥♥ 
 
Konzistence šamponu
Šampon složení :
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PARFUM, GLYCOL DISTEARATE, CARBOMER, DIMETHICONOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, TEA-DODECYLBENZENESULFONATE, CITRID ACID, DISODIUM EDTA, TEA-SULFATE, TRIETHANOLAMINE, PPG-12, DMDM HYDANTOIN, SODIUM BENZOATE, MAGNESIUM NITRATE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINE, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL

  • Kondicionér :
- má krémovou konzistenci, po vlasech pěkně klouže a uhladí je, pokud ho použiji po mytí tak ho nechám působit maximálně minutu, pokud chci větší péči tak ho nanesu na vlhké vlasy a nechám ho tam 10minut.
- vlasy jsou po spláchnutí jemné a dobře se češou, kondicionér jim ubírá na objemu, ale za to je nechá hladké a lesklé i po fénování
- vlasy se po něm mastí cca po 2dnech což je u mě celkem normálka  
- vůně je stejná jak u šamponu, ve vlasech zůstane nějako dobu -není to nic intenzivního co by mi vadilo
☺☺☺☺☺
Konzistence kondicionéru
Kondicionér složení :
AQUA, CETEARYL, ALCOHOL, DIMETHICON, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, PARFUM, DIPROPYLENE GLYCOL, LACTIC ACID, SODIUM CHLORIDE, AMODIMETICONE, DISODIUM EDTA, PEG-150 DISTEARATE, PEG 7 PROPYLHEPTYL ETHER, CETRIMONIUM CHLORIDE, DMDM HYDANTION, PHENOXYETHANOL, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINE, MAGNESIUM NITRATE, MAGNESIUM CHLORIDE, CITRONELLOL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL

Já si určitě koupím ještě jedno balení a budu ho střídat s jiným šamponem, můj názor je ten že ted je to nejlepší šampon který mám, hlavně pro ten super objem :)
/

4 komentáře:

  1. Super recenze, vůbec jsem nevěděla jestli si je koupit nebo ne a asi pro ně skočím do DM :)

    Jinak tě zvu na svojí GA http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/04/prvni-giveaway-pro-vas.html BYLA BYCH RÁDA ZA TVOJÍ ÚČAST. :)

    OdpovědětVymazat
  2. pokud máš dm kartu a maš na ni body tak ve slevové knížce je sleva 50%

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za recenzi, zrovna nedávno jsem na ně v dm koukala a nevěděla, zda si je pořídit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Holky, pokud nektera zvazujete koupi techto produktu, nejprve si slozku po slozce vygooglete co to je a jake to ma ucinky na lidsky organismus. Zejmena: Disodium EDTA, SLS, DMDM Hydantoin, PPG-12, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINE, PEG-7... atd. a pak zvazte, jestli kosmetika, ktera hlasa, ze je svetova a stoji kolik stoji, ma zapotrebi do svych obalu lit takove veci... a jestli to fakticky chcete mit na svych vlasech a jestli si za penize, ktere vydelate, chcete tohle kupovat...?!

    OdpovědětVymazat