4. dubna 2013

Tangle Teezer

Ahoj holky. Kdo by neznal TT? Je považovaný za něco super úžasného, ale nic není tak super jak se na první pohled zdá. Tihle brouci jsou super vlasovým pomocníkem, ale jejich používání je vcelku finančně náročné, protože tenhle brouk vám za nějakou dobu doslouží..Já teda nevím, ale možná je lepší obyčejný kančí kartáč. Napište mi vaše zkušenosti.Lenka



Cena :
- můžete ho zakoupit v kadeřnických potřebách a nebo na internetu, je k dostání v různých variantách (kompaktní, obyčejný, velký a plochý)
- cena se liší podle typu jaký si vyberete, základní stojí 230-250Kč
Tangle,  Tangle, 

Co má dělat : 
- rozčesat zacuchané vlasy (suché i mokré)
- má obnovit pružnost a lesk
- má zabránit třepení i lámání


Moje zkušenost :
Tvar je akorát do ruky a je vhodný jak pro leváky tak pro praváky, štětinky jsou ohebné a dost blízko u sebe - myslím si že bude potřeba tak za půl roku koupit nový, protože štětinky se ohýbají pod tlakem ruky a za nějakou dobu byste se nenačesaly. Já mám TT dva hlavně proto že jsem líná se chodit česat do koupelny, používala jsem ho na mokré vlasy a to se mi moc nelíbilo vlasy byly uhlazeny jen na povrchu a vespod zůstaly zacuchané. Suché vlasy češe dokonale a nemá problém ani s nějakým menším uzlíkem. Kartáč je super v tom že je omyvatelný a tak se vám nestane že z něj nepůjdou dostat vlasy a prach co se tam nastřádaly, navíc nemá dírky nebo jiné otvory do kterých by zatekla voda a hřeben rozlepila. Je dobrý na nanášení hutných masek na vlasy, které se pěkně rozetřou po hřebeni.. můžete ho použít i při barvení (barva se vám líp roznese po vlasech)
-nevím jistě zda si ho znovu koupím, jako kompaktní verze do kabelky může být super, ale na běžné používání znám lepší kartáče

+ krásně češe suché vlasy
+ neelektrizuje
+ dobře nanáší masku
+ údržba
+ pěkné barvy a design 
- na mokré vlasy mi nevyhovuje
- cena
- ohebné štětiny (častá obměna kartáče)  

Cena : 230 - 250Kč)
Obsah : -
Dostupnost : kadeřnické potřeby, eshopy, kadeřnictví

 

8 komentářů:

  1. Já mám Tangle Teezer s ovečkou Shaun. :) Dostala jsem ho k Vánocům od kamarádky. A jako... jo, češe se s ním lépe, ale zase bych to jako nějaký úplný zázrak taky neviděla. Nevím, no. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho na mokré vlasy miluju. Vše hezky rozčeše a už ho mám rok a neohýbají se. Nejraději ho mám ale na suché vlasy, když si například zapomenu dát večer kondicioner, nebo když potřebuji vyčesat lak. Kombinuji ho i s avoňáckým se štětinama a nic jiného ani nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  3. neviem tomu uveriť že je to taký zázrak... treba skúsiť ale za hrebeň dať dokopy 10€? o.O

    OdpovědětVymazat
  4. Já pravě nevím proč ale na mokry vlasy mi nejvíc vyhovuje hřeben s širokým zubem.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten já nemám, tak ani nevím. Jsem s ním spokojená. Je to individualní, jak komu sedne. Naše děti ho milujou a má ho skoro celá rodina a kamarádky ve škole také. Myslím že je to i o zvyku nebo preferencích.

    OdpovědětVymazat
  6. Nedám na něj dopustit. Už nepoužívám nic jiného. Mám ho teda teprve od Vánoc, štětiny zatím drží a nijak se nemění.

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mi to přijde jako zbytečnost, vystačím si s obyčejným kartáčem:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Mne moc nevyhovoval, mám husté dlhé vlasy a nedokázal mi ich rozčesať podľa môjho želania :/

    OdpovědětVymazat