2. ledna 2013

Letošní "předsevzetí"


Ahoj ženy.
Každá z nás to asi zná do nového roku s čistým štítem.Některé z nás to nutí se zamyslet nad tím co chceme změnit, ale ještě jsme se k tomu nedostaly.Já si předsevzetí nikdy nedávala a řekla jsem si že letos mě to nezabije.Všechno jsem si sepsala a tady to máte.Pokud máte nějaké předsevzetí tak mi je napište do komentářů.

1.Šetřit !!
-chtěla bych šetřit hlavně tím že si přestanu kupovat laky na nehty ... a taky boty, protože ty už nemám kam dávat

2.Cvičit !!
- uznávám že nejsu žádný atlet :D ani nijak sportovně založená, nesnáším cokoliiv co okolo sportu jenom běželo, ale nechci aby mi zůstaly "převisy" tak se k tomu musím dokopatjak to tak vidím asi si pořídím pernamentku na HEAT :) a budu chodit s ppřítelem. 


3.Hubnout !!
 - když už jsem se na to dala tak jen vydržet, překonala jsem cukroví, chlebíčky a alkohol(jenom trošku) tak už to vydržím až do konce a dotáhnu na svou vysněnou váhu
4. Jazyk !!
- chtěla bych si zlepšit jak angličtinu tak němčinu ..a navíc mě láká se začít učit rusky :D (co kdybych se setkala s mafiánem)

5.Víc blogu
-chtěla bych psát víc článků a recenzí,ale práce a domácnost mi to moc neumožňuje tak sem se dohodla s přítelem,že nějaké domácí povinnosti vezme za mě :) navíc se mi podařílo malinko povýšit tak mi na vás zbyte víc času :)


6.Zdraví
- jelikož jsem měla 3x po sobě angínu tak jsem se rozhodla,že s tím musím něco udělat.Antibiotika mě strašně ničí žaludek a mám potom co dělat abych se vrátila do normálu
- takže očkování i proti chřipce,otužování, vitamíny a hlavně žádný pubertální krátký trička :)


5 komentářů:

  1. jéé pěkně sepsaný :) sem na tom tak nějak stejně..
    Teď už "jenom" vyddržet.. Ať se daří.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. stastny novy rok a nech sa ti vsetko podari:)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju holky taky vám držím palce a klidně mi sem pište úspěchy :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, moc fajn článek. Vidím, že mám stejné předsevzetí jako ty :D
    A do ruštiny určitě jdi! Já se jí učím teď na gymplu už čtvrtým rokem, na jaře z ní budu maturovat a mám v plánu vejšku s ruštinou. Takže držím pěsti :)

    OdpovědětVymazat